Tematikus céges partyk és hozzájuk illő helyszínek

Tematikus céges partyk és hozzájuk illő helyszínek

Ha egy adott témában gondolkodunk egy céges party vonatkozásában, akkor érdemes minden programot aköré pozícionálni, nem beszélve a megfelelő helyszínről. Hiszen sokkal jobban kijön a program lényege, ha minden ízében pontos, részletgazdagon kidolgozott céges partyn vehetünk részt. Lássuk hol és milyen jellegű rendezvényt érdemes megszervezni.

Amennyiben vonzónak találjuk a Gatsby-t, mint tematikát, akkor tökéletes helyszín lehet számunkra a Gerbeaud Ház Átrium terme. Ez pont az a helyszín, mely bővelkedik díszekben és pezsgőben, amit remekül kiegészítenek a fények és az ott található gyöngyök. Mindezt az élményt fokozza a helyszín klasszikus eleganciája, melyhez hozzájárul a terem üvegteteje is. Tökéletes helyszín egy nagy Gatsby- partyhoz.

Ha az Orfeum stílusa tetszene, ahhoz nagyon jó kis tematika lehet a gengszterek éjszakája, melyhez nagyon hozza a hangulatot. Rövidesen a 20-as évek Amerikájában találhatjuk magunkat, méghozzá a titkos bárok, klubok és revük világában. Egy finom vacsora közben élvezhetjük a partyt és a műsort, ami egyedülálló a maga nemében, az országban máshol nem találkozhatunk az előadással.

Amennyiben megihletett minket a tél, ideális helyszín lehet akár a karácsonyi céges partyhoz is a Tesla Loft. Ragyogó fehérségével repít minket a tél csodálatos, de kivételesen nem hideg világába. Gyönyörű, csillogó fényei és díszei gondoskodnak a téli, karácsonyi hangulatról. Mindemellett egy roppant elegáns helyszín is egyben.

Ha véletlenül sok James Bond-rajongó munkatárssal áldott meg minket a sors, akkor nekik kedvezhetünk a Budapest hajó jóvoltából a tematikus céges partyval. A helyszín maga elegáns, de egyben titokzatos is, ami az elmaradhatatlan szivarral és koktéllal kényezteti vendégeit. Ha mindez kevés lenne, bármikor belevethetjük magunkat a casino világába és ha még mindig nem lenne mindez elég, a fentieket a Duna habjain ringatózva tehetjük meg a Budapest hajón.

Ha a trópusokra kívánkozunk, akkor számos látnivalót tartogat számunkra a Tropicarium. A trópusok színei, mediterrán ételek, pálmafák, hűsítő koktélok és az óceán varázsa, mindez egy teremben vár minket. Tovább színesíti a palettát, hogy a rendezvényhelyszín egyik fala maga a cápaakvárium, ami minden, csak nem hétköznapi látvány. Mindezekkel igazi trópusi buliba csöppenhetünk, csak arra figyeljünk, hogy ugyanannyian távozzunk, ahányan érkeztünk…

Amennyiben nem férne el a meghívottak serege egy kis éttermi különszobában, akkor nekik találták ki a Terminál 1 Airport Event Centert, ahol csakis a repülés lehet a fő téma. Mivel a terem megtartotta a repülőtéri hangulatát, ezért így mindenki részese lehet a nagy élménynek. A repülés szerelmeseinek ajánljuk.

2019-03-18T10:47:33+00:00