Öt hozzávaló a tökéletes és emlékezetes esküvőhöz

Öt hozzávaló a tökéletes és emlékezetes esküvőhöz

1

A legnépszerűbb időszakot az igazi álomesküvőhöz továbbra is a nyári hónapok jelentik – ennek az okát talán nem is szükséges boncolgatnunk. Ahhoz azonban, hogy minden a lehető legnagyobb és legprofibb mértékben megszervezésre és beszerzésre kerüljön, minél hamarabb hozzá kell látni az előkészületekhez, kiválasztani és megbízni a hivatásos szervezői csapatot. Természetesen a profi rendezvényszervező gárda is a megrendelő igényeit tartja szem előtt, így alaposan át kell gondolni, hogy az ifjú pár mire vágyik – most felsorolunk öt nélkülözhetetlen elemet, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a menyegző évtizedek múlva is emlékezetes maradjon!

  1. Az ideális helyszín

Természetesen egy esküvőnek ezer és egy apró és nagyobb részlete, eleme van, ám ezek közül a helyszín az egyik, amin igen sok múlhat. A túl szűkös, túl grandiózus, vagy jellegtelen, személytelen helyszín a Nagy Nap egészét alááshatja.

  1. A tapasztalt fotós

Az emlékek megőrzéséről nélkülözhetetlen egy kiváló szemmel és tehetséggel megáldott fotográfus – életünk egyik legfontosabb napjáról mindannyian szeretnénk kézzelfogható lenyomatokat, azonban az is nagyon fontos, hogy ezek az emlékképek minél szebbek legyenek.

  1. A nagyszerű ételek (és italok)

A szertartás mellett a közös lakoma is hagyományos eleme az esküvőknek és a lagziknak, és bár a házi koszt egy kedves és személyes alternatíva, egy bizonyos vendégmennyiség felett senki sem várhatja el, hogy az örömszülők és az örömnagyszülők, rokonok verejtékezve készítsék el egy egész vendégseregnek az ünnepi menüt. A catering gondos kiválasztása kardinális, hiszen bár nem a fogyasztás a legfontosabb az eseményben, mégis igen mély nyomot hagyhat egy kiválóan (vagy épp rosszul) elkészített menüsor a meghívottakban.

  1. Az átgondolt dekoráció

Rendkívül fontosak az azonnali benyomások és a hangulat maga, ezért érdemes egy konkrét, színekre vagy stílusra lebontott dekorációt megszervezni és kiviteleztetni. Az egyszerű is lehet nagyszerű, ha átgondolt és igényes!

  1. A felhőtlen hangulat

A legtöbbeket valószínűleg különleges program nélkül is elönti majd az öröm és a boldogság, lényeges azonban a szórakozásról és a jó hangulatról is gondoskodni. Fontos hozzávaló a zene, a hagyományok szerepe, a vőfély kiválasztása (vagy elhagyása), és minden olyan elem, ami a vidámságról, jókedvről gondoskodhat.

 

2016-01-25T09:50:25+00:00