Planet Star Étterem

Planet Star Étterem

Planet Star Étterem

A Váci utca és a Szabad sajtó utca sarkán, az Erzsébet-híd pesti hídfőjénél várja vendégeit az átalakítás után frissen megnyitott Planet Star étterem. Városközponti elhelyezkedése, tökéletes közlekedési kapcsolatai és a helyszín kvalitásai miatt népszerű színtere lehet baráti összejöveteleknek vagy családi eseményeknek ugyanúgy, mint céges rendezvényeknek, sajtótájékoztatóknak, termékbemutatóknak.

A belvárosi plébániatemplom közvetlen közelsége különösen kedvező esküvői helyszínné teszi!
Szeparálható termei egy időben több rendezvény befogadására is alkalmassá teszik, de összetett rendezvények is tökéletes otthont találnak e falak között.

Az étterem földszinti része közvetlen Váci utcai bejárattal rendelkezik. A terem faburkolatú, déli – dél-keleti fekvésű, faltól-falig és padlózattól a mennyezetig kiépített üvegportállal bír – egész nap fürdik a napfényben. A beépített hangtechnika, a 3 db LCD TV, a konyha, és a bárpult a legtöbb rendezvény igényeit maradéktalanul kielégíti.

Az étteremből lépcső vezet a galériára és a rendezvényterembe. A galéria egy légtérben helyezkedik el az étteremmel, de egyben szeparált egység is, ide ültetve mintegy 50 vendég fér el.

A rendezvényterem az étteremmel megegyező stílusban került felújításra. Alapszintű hangtechnikával, alap fénytechnikával rendelkezik, emellett saját ruhatárral és konyhakapcsolattal is bír.

2013-12-09T13:23:31+00:00