Savoyai Kastély Szálloda és Étterem, Ráckeve

Savoyai Kastély Szálloda és Étterem, Ráckeve

Savoyai Kastély Szálloda és Étterem, Ráckeve

Főváros közeli, csendes, vízparti környezetben fekvő kastélyszállóban az év bármely szakában szervezhető esküvői rendezvény, emellett a kastély családi-és vállalati események helyszínéül is szolgálhat.

A hivatalos polgári szertartás lebonyolítására lehetőség nyílik az ősfás kerthelyiségben, melyet a ráckevei Anyakönyvi Hivatal segédletével bonyolítható le. Ehhez egy 3 x 4 m-es pódium áll a rendelkezésre, emellett a vendégváráshoz büféasztalt, dekorálható fa háttérrácsot, fa boltívet és fehér kerti bútorokat is biztosítunk. (Téli időszakban/ ill. rossz idő esetén a polgári szertartás külön konferenciateremben tartható meg, a vendégvárást pedig a szálloda Halljában/ Előterében).

Az egyházi szertartás megtartásához Ráckeve városközpontjában (gépkocsival kb. 2-3 percre) Római katolikus, és Református templomok találhatóak, szintén Duna-parti környezetben.

Az esküvői vacsorához és táncmulatsághoz a kupolás Díszterem, a hozzá kapcsolódó

Különtermekkel (akár 240 főig) vagy a hangulatos, boltíves kialakítású étterem (kb. 120 főig) biztosít helyszínt.

A Kastélyszálló 30 standard, tágas szobájában 80-85 fő elszállásolására van lehetőség egy-, két-, három-, és egypár négyágyas szobában. Kiegészítő szálláslehetőséget a közelben tudunk ajánlani. (Gépkocsik részére (kb. 30-40) zárt parkoló áll rendelkezésre a kastély belterületén, és további parkolási lehetőség a kastély melletti parkolóban.)

2013-12-09T12:32:58+00:00