Vista Rendezvényterem

Vista Rendezvényterem

Vista Rendezvényterem

Modern stílusú belvárosi rendezvényterem, amely belső kialakításának, könnyű dekorálhatóságának, központi elhelyezkedésének köszönhetően számos rendezvény fajtára alkalmas. A modern konferenciatechnikával rendelkező (hangosítás, vetítés), klímás, hangszigetelt rendezvényterem mobil berendezéssel van ellátva, így kialakítható széksoros, körasztalos, iskolapados vagy bármely más elrendezés.

A nagyteremhez tartozik két funkcionális szekcióterem, melyek használhatók akár szekció ülések vagy kísérőprogramok lebonyolítására, esküvő esetén öltőzőnek, vagy játszó szobának lehet kialakítani, vagy konferencián háttérhelyiség/iroda lehet a lebonyolítók számra. Dohányzásra a galériarészen van lehetőség.

 

Modern konferenciatechnikával és berendezéssel, két szekcióteremmel, és a vendéglátás lebonyolítására alkalmas előtérrel a Vista terem kiválóan alkalmas konferenciák, előadások lebonyolítására 30-tól 180 főig.

Bensőséges hangulatú, reális ár-érték aránnyal rendelkező terem. Bérlés idejére kizárólag egy cégnek biztosítjuk a helyszínt, így tetszése szerint rendezheti be fogadását. A terem alkalmas elegáns, de kötetlen hangulatú partnertalálkozókra is.

 

További megrendezhető rendezvénytípusok:

csak éttermi szolgáltatások, kiállítás, díjátadás, bál, dolgozói party, partnerfogadás, csapatépítés, termék- és divatbemutató, konferencia, sajtótájékoztató

 

A helyszínen alkalmazható vendéglátástípusok:

szendvics party, reggeli, pezsgős koccintás, összetett díszétkezés, kongresszusi étkezés, koktél party, kávészünet, hideg- meleg büfé, díszétkezés, bőségtál felkészítés, bekészítés

 

Vista Nagyterem

A Vista Rendezvényközpont nagyterme változatos lehetőségeket kínál akár szakmai rendezvényekhez, akár kötetlen bulikhoz, esküvőkhöz, vagy elegáns ültetett vacsorákhoz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

240

14

21

4

180

100

80

80

130

300

 

Vista Szekcióterem

Funkcionális szekciótermek, a földszinti az előtérből nyílik, az emeleti a galériáról megközelíthető. Alkalmasak többek között szekcióülések lebonyolítására, titkárság vagy regisztráció kialakítására, öltözőszobának, kísérő programok helyszínének, játszószobának

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

60

8

6

3

40

30

30

30

30

3

2013-12-09T12:57:17+00:00