A céges rendezvények hőse lehet a rendezvényszervező

A céges rendezvények hőse lehet a rendezvényszervező

 

IMG_8961Mi más kovácsolhatná össze jobban a munkahelyi csapatot, mint a közös programok?

Az olyan rendezvények, ahol az íróasztal mögül kilépve kötetlen környezetben ismerkedhetnek meg egymással a cég dolgozói.

 

Ezek a programok már nem számítanak újdonságnak, különböző típusai régóta népszerűek. A repertoár széles: céges party, csapatépítő tréning, gálavacsora, családi nap, sportnap.
Ezek közül kiválasztani a legmegfelelőbbet nem nehéz.

De megvalósítani mégsem olyan könnyű, főleg egy rendezvényszervezésben tapasztalatlan céges munkatárs számára.
 

De érkezhet a profi segítség:

a hivatásos rendezvényszervező

Ő az, aki tudja, mit, hol, mennyiért és hogyan éri meg megszervezni. Nem csak tájékozott, de rutinos is. Kreatív ötleteivel feledhetetlen és hatékony céges rendezvényeket biztosít a megadott költségkeretből az Ön és cége számára.
 
Az első lépés

 

Amikor már tudja, milyen jellegű programon szeretne részt venni dolgozóival, ideje elkezdeni a szervezést. Az első lépés az alkalomhoz leginkább illő rendezvényhelyszín megtalálása. Rendezvényszervező csapatunk több 100 helyszínnel áll összeköttetésben, így hatalmas kínálatból választhat. Munkatársaink azt is tudják, hogy az egyes helyeknek milyen adottságai vannak, ahol az esemény kereteihez legjobban illeszkedő programokat tudják biztosítani.
 
Bízzon bennünk!

 

Egy hozzáértő rendezvényszervező tonnányi tehertől szabadíthatja meg. Önnek nincs más dolga, mint elmondani az ötleteit, majd jóváhagyni az elkészült programtervet. Ezután pedig önfeledten élvezheti a céges rendezvényt.

 

IMG_3340
 
Megértjük, hogy szeretne minél költséghatékonyabban gazdálkodni

Bár a rendezvényszervező alkalmazása első hallásra plusz költségnek tűnhet, ez sokszorosan megtérül, ugyanis:
·        tudja, mit és hol érdemes intézni
·        kiterjedt kapcsolati hálójának köszönhetően képes megtalálni a legideálisabb rendezvényhelyszínt és szolgáltatásokat
·        ismeri az egyes helyszínek adottságait, pontosan tudja, hogy milyen lehetőségek vannak a rendezvény lebonyolítására
·        kreatív ötletei vannak, de mindenekelőtt az Ön kívánságait tartja szem előtt
·        nyitott a különleges kihívásokra, amiket aztán könnyűszerrel megold
·        meghatározott költségkeretből is kiválóan dolgozik, célja, hogy kihozza a rendezvényből a maximumot
 

 

Cégünk küldetése, hogy Ön és dolgozói felhőtlenül jól érezzék magukat a céges rendezvényeken, ahol igazi csapattá kovácsolódhatnak.
 
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, tájékozódjon részletes ajánlatainkról!

 

Lehet szó akár egy kisvállalkozás gálavacsorájáról, vagy egy multinacionális vállalat családi napjáról, egy profi rendezvényszervező változatlan elkötelezettséggel és profizmussal lát munkához
 
 
 

2015-04-29T09:48:25+00:00