A családi rendezvények – és jelentőségük

A családi rendezvények – és jelentőségük

Sokan a rendezvényszervezés szóról leginkább az esküvőkre és a munkahelyi, szakmai rendezvényekre asszociálnak, esetleg gyerekzsúrokra, születésnapokra. Megfeledkeznek a különböző családi vonatkozású jeles alkalmakról, ünnepekről, amelyek lebonyolításához szintén kérhetjük profik segítségét.

8KVQ7xFnXUZV-qvc0g9rYlpYImJPQ9Bb809EEh7kEZs

A családi rendezvények is nagyon sokfélék lehetnek, kezdve az említett születésnapoktól a keresztelőkön át a házassági évfordulókig, nem beszélve például azokról az eseményekről, amikor valamilyen jellegű előmenetelt (ballagás, érettségi, diploma, előléptetés) szeretnénk megünnepelni szűk körben. Persze ide tartoznak azok az alkalmak is, amelyeknek nincs különösebb, kimondott apropója, csak szeretnénk közvetlen vagy távolabbi rokonainkat meglepni egy különleges nappal, egy remek kerti partival vagy egy nagyszerű bulival. Számos eshetőség van tehát, amikor úgy érezzük, szeretnénk emlékezeteset nyújtani hozzátartozóink számára, ugyanakkor jobbnak látjuk, ha egy hozzáértő stábra bízzuk a megálmodott összejövetel levezénylését.

 

Azt hihetnénk, hogy az olyan ünnepek, mint a születésnap, évforduló vagy akár egy ballagási vacsora megszervezése könnyű, hiszen ezeknek megvannak a megszokott „hozzávalóik”, menetrendjük, fontos momentumaik. Ha azonban végiggondoljuk a dolgot, rájöhetünk, hogy az igazán maradandó élményre törekedve ezek esetében is rengeteg mindenre kell odafigyelnünk. Étkezés, díszítés, színek, hangulatfestés (zene és fények, egyéb díszítőelemek), fotók készítése, stb. Az is igen fontos, hogy az eseményt uralja a szinergia, vagyis lehetőség szerint minden egységes, szervezett és kellően ízléses legyen.

 

Amennyiben szeretné különleges feltételek között, aprólékosan és gondosan megtervezett részletekkel megünnepelni kisgyermeke (vagy nagyobb gyermekei) születésnapját, ha szeretné meglepni egy fogadással frissen lediplomázott családtagját, ha házastársával igazán emlékezetessé tenné egybekelésük jubileumát, forduljon hozzánk bizalommal.

 

A Luxury Event vállalja születésnapok, évfordulók, keresztelők, kerti partik, bankettek teljes körű lebonyolítását, a megtervezéstől a megvalósításig. Keressen meg bennünket, hogy minél előbb belevághassunk a közös munkába!

2015-07-28T10:58:12+00:00