A csapatépítés pszichológiája

A csapatépítés pszichológiája

 

A csapatépítő   programok minden cég életében fontos szerepet játszanak. Egy sikeres tréning alkalmával a résztvevőknek javul a kommunikációjuk, jobban megismerik egymást, növekszik a bizalom és a közös célokba vetett hit, sikerélményekhez jutnak, új kooperációs készségek és stratégiák alakulnak ki. Az átélt, közös élmények rövid, közép- és akár hosszútávon is minőségbeli változást idéznek elő a csapat életében, mert a résztvevők pozitív élményekkel és megerősödött kapcsolati hálóval térnek vissza a munkahelyükre.

Céges-rendezvények

A legfontosabb dolog, hogy már az elején eldöntsük, milyen típusú rendezvényt szeretnénk lebonyolítani, mert egy többnapos, nagy létszámú konferenciához sokkal nagyobb technikai felszereltséget kell biztosítani a résztvevők számára, mint egy tréninghez vagy egy kihelyezett értekezlethez, vagy egy szabadtéri programhoz.

   

Egy jó képzés vagy céges esemény helyszínének kiválasztása már fél siker, éppen ezért, nagy körültekintést igényel. A Luxury Event készséggel teljesít bármilyen egyedi igényt egy jó csapatépítéshez, illetve egy izgalmakban gazdag, jó hangulatú rendezvényhez.

 

Tehát, miért válassza a Luxury Event  rendezvényszervező irodát?

– Mert a  Luxury Event  minden jellegű helyszínnel kapcsolatban áll, hogy az adott cég az alkalomhoz illő legmegfelelőbb helyszínt találja meg.

– Kellőképpen tájékozott, hogy a megadott anyagi kereteken belül, kihozza a maximumot a  rendezvényből.

– Kreatív, rugalmas,  és minden extrém kérésnek eleget tud tenni.

 

2015-06-25T12:44:05+00:00