A jó rendezvényszervezés titka

A jó rendezvényszervezés titka

 

Közeledik az éves céges rendezvény ideje? Ha attól tart, hogy megint hetek fognak eltelni a tökéletes helyszín és catering szolgáltató megtalálásával, a program és a dekoráció kiválasztása pedig éjszakákba nyúlik, akkor cikkünk segítségére lehet.

Egy rendezvényszervező és egy megbízható party szervíz mindent elvégez Ön helyett!

 

céges rendezvény

 


A rendezvényszervezés egyik sarkalatos pontja a megfelelő catering szolgáltató felkutatása. A céges rendezvényeken ez kiemelt prioritást élvez.

Ha nem tökéletes a party szervíz, akkor nem sikerül jól a céges buli, és a vendégek rossz benyomással távoznak. Vagyis nemcsak az este, de a cég hírneve is múlik egy jól megszervezett rendezvényen!

A hármas alappillér a rendezvényszervezés kézikönyvében is érvényes

A siker érdekében ügyelni kell a helyszínre, a felszolgált ételekre és a vendégek listájára. Ha nem szeretné hetekig vadászni a megfelelő rendezvényhelyszínt és a legfinomabb falatokat készítő catering szolgáltatót, vagy a számítógép előtt görnyedve keresni a kiszemelt fellépők elérhetőségeit, akkor szabaduljon meg a terhektől. Keressen egy party szervízre specializálódott rendezvényszervező céget.

Exkluzív környezet

Érthető, hogy a rendezvényszervezéssel nap mint nap foglalkozók tájékozottak az aktuálisan legfelkapottabb helyekről. Ismeretségi körüknek és tapasztalatuknak köszönhetően sokkal könnyebben és nem ritkán jóval olcsóbban tudnak helyszínt biztosítani az Ön rendezvényének! Ne töltsön napokat helyszín bejárással és egyezkedéssel. Bízza profikra a munkát!

 

Vendéglista

A vendégek összetételétől függően kell megválasztani a buli programját, a szórakozási lehetőségeket és természetesen a felszolgált ételeket.

Egy jó party szervízes minden részletre odafigyel, hiszen a legfontosabb, hogy minden vendég jól érezze magát!

Kulináris élvezetek

A „mit együnk?” mellett a „hogyan együnk?”  is nagyon fontos kérdés. A menü kiválasztásától, annak kiszállításán át a tálalásig mindenre oda kell figyelni.

Nem mindegy az ételek összetétele, a felszolgálás módja és a felhasznált hozzávalók minősége.

Á la carte vagy degusztációs menü, esetleg svédasztal? Lazac, csirke vagy marha? Cukor-, laktóz- és gluténmentes vagy vegetáriánus? A party szervíz szolgáltatásai között szerepel, hogy mindenről előre gondoskodik.

kulináris élvezet

Tökéletes kiszolgálás

A party szervíz szolgáltatás magában foglalja, hogy felmérik az Ön speciális és egyénre szabott igényeit, és ezeket a legtökéletesebb módon ágyazzák be a lehetőségek és anyagi keretek közé.

Ha Ön sem szeretne hetekig foglalkozni a rendezvényszervezéssel, a parti szervíz kiválasztásával, akkor kattintson ide: https://luxuryevent.hu/

 

2015-05-15T11:03:16+00:00