Az emlékezetes kerti partik ismérvei

Az emlékezetes kerti partik ismérvei

Talán kevesen tudják, de a családi, úgynevezett privát összejövetelek lebonyolítását szintén bízhatjuk szakértőkre. Legutóbbi bejegyzésünkben felsoroltuk, melyek azok a családi események, amelyek esetében hasznos lehet profi rendezvényszervezőkkel együttműködnünk; lássuk, miben segíthetnek egy igazán jó kerti mulatság esetén!

sLC07eY-Rm9IZVTm-MuI1fkZGAjCVt0DmXUGKZESyRk

Természetesen egy kerti rendezvény is lehet többféle: a helyben elkészíthető ételekkel szolgáló, sütögetős-beszélgetős fajtától egészen az elegáns, klasszikus díszítésű, inkább fogadásra hasonlító típusa (amelyhez catering is tartozhat).

 

Attól függően, hogy van-e különleges apropója az eseménynek, kell összehangolni a részleteket. Ha egy egyszerűbb, családi-baráti kötetlen alkalomról van szó, szabadabban bánhatunk az ötletekkel, nem feltétlenül köt az ünnepélyesség vagy egy bizonyos etikett. Persze ebben az esetben is előfordulhat, hogy a megrendelőnk a finomabb, visszafogottabb díszítést kedveli, de akár lehetünk kreatívabbak is. Mint minden rendezvény esetében, itt is igen nagy szerepet játszik a hangulatteremtés: nagyon sokat érhetünk el a megfelelő világítással, elrendezésekkel, díszítőelemekkel. Mivel szabadtéren vagyunk, a világítással lehet talán a legnagyobb hatást elérni: a kifinomulttól kezdve az egészen bohókás, színes megoldások között válogathatunk a megbízó igényeinek megfelelően.

 

Ha nem a vendégek maguk (vagy a házigazda) felelnek az étel elkészítéséért, különös figyelmet kell szentelni a cateringnek, minden esetben a megrendelőnk igényei által vezérelve: természetesen változó, hogy egy ilyen eseményre könnyebb, nehezebb ételeket választanak, esetleg inkább csak étvágygerjesztő, kisebb fogásokat szeretnének. Az ételek minőségéhez, típusához illeszthető a teljes elrendezés is: az ültetés, az esetleges asztalok. Egy komplettebb, komolyabb menüsorhoz elegánsabb, formálisabb elképzelés illik, míg egy házias, esetleg tipikus grillmenühöz kényelmesebb, rusztikusabb kialakítás.

 

Az ételek és a díszítés (amely például az asztalok aprólékos feldíszítését is magába foglalja), a világítás mellett emelhetünk az alkalom fényén zenével, játékokkal, játékos feladatokkal is. Kérésre természetesen profi fotóst is biztosítunk!

2015-07-30T10:34:02+00:00