Céges party a munkahelyi álomcsapatért

Céges party a munkahelyi álomcsapatért

céges parti, rendezvényMotivált, elhivatott beosztottak, akik csapatként dolgoznak együtt. Ilyen álomcsapatra vágyik minden cégvezető és tulajdonos. Ezt közel sem olyan könnyű kialakítani!
Időt kell szakítani a csapatépítésre, minden vállalkozásnak érdemes egy-egy napot, délutánt vagy estét „önmagára” fordítani.

 

Mindenkinek mást jelent a csapatépítés, de egy biztos: egy csapatépítő tréning vagy céges party rengeteg élményt adhat, és ezek az élmények segítenek összébb kovácsolni a csapatot.

Hova érdemes ezeket az eseményeket szervezni? Kire bízza a party szervizt?

 

Csapatépítő rendezvény kontra céges party

céges parti, rendezvényTény, hogy egy csapatépítő tréning segítheti a kollégák beilleszkedését az új környezetbe, és erősítheti a csapatmunkát. A kötelező dolgokat azonban senki sem szereti, a lazítást annál inkább. Kötelező „lélekbúvárkodás” helyett, célravezetőbb lehet egy-két olyan program, ahol a kollégák megismerhetik egymást civilben. Legyen az egy közös vadvízi evezés, családi nap vagy jutalom céges party.

 

 

 

Az 5 legeredményesebb csapatépítő rendezvény:

 

 

Családi nap. A céges családi napok ideális programot jelentenek olyan cégekben, ahol sok a családos ember. A kötetlen vagy szervezett játékok alatt a családtagok együtt élvezhetik a játék örömét. Mivel a csapatmunka központi szerepet kap, a dolgozók és a családtagjaik is egyre jobban megismerik egymást a feladatok által.

 

 

Közös kaland (rafting, bográcsozás). A jelszó: produktív időtöltés, fantasztikus hangulatban! Lehet extrémebb rafting, vagy csak egy egyszerű bográcsozós kirándulás, biztosan kikapcsolja a csapatot, és segít jobban összekovácsolódni.

 

Vállalati évforduló.  Mi is lehetne jobb alkalom arra, hogy a teamek, a cég munkatársai egyénenként megismerkedhessenek egymással, mint egy céges évforduló? Egy-két pohár pezsgő és az ünnepi hangulat összehozza a csapatot.

 

Évzáró céges party. Egy hosszú, de sikeres üzleti év után a dolgozóknak nagyszerű ajándék lehet egy karácsonyi vagy évzáró céges party. Egy közös bulira, ahol a beosztott akár a cégvezetővel civilként is táncolhat és megismerkedhet, ki mondana nemet?

 

Partnertalálkozó. A jó partneri viszony éppen olyan fontos, mint a cégen belüli csoportkohézió. Az esemény lehetőséget ad a cégnek, hogy új termékeit, szolgáltatásait bemutassa régi és potenciális ügyfeleinek. Ugyanakkor a céges teameknek is segít az ügyfelekkel jobban megismerkedni. A céges álomcsapat csak a partnerekkel lehet teljes.

 

Mindent az álomcsapatért

 

Legyen szó évzáró céges partyról vagy családi napról, a legfontosabb a gördülékeny lebonyolítás. Nem mindegy a helyszín, az időpont és a szolgáltatók sem. Egyértelmű, hogy egy amatőr, tapasztalatlan belső ember nem rendelkezik elegendő kapcsolattal és idővel ahhoz, hogy teljes egészében megtervezze és megszervezze ezt a vállalat számára oly fontos eseményt.
Egy profi rendezvényszervező cég, aki már számos rendezvényen van túl, rendelkezik elegendő rutinnal, hogy a rendezvény valóban sikeres legyen, és képes a meghatározott anyagi keretek között is megszervezni az eseményt.

Kreatív ötletekkel, színes programokkal olyan hangulatot varázsol, hogy az esemény biztosan nem merül a feledés homályába!

Bízza profikra a céges party szervezését, hogy megkaphassa az áhított álomcsapatot
céges party, rendezvény

2015-02-18T10:59:36+00:00