Egy feledhetetlen lánybúcsú receptje

Egy feledhetetlen lánybúcsú receptje

leánybúcsú (2)A házasság egy nagy utazás kezdete,  tele kompromisszumokkal, kihívásokkal, emellett rengeteg érzelemmel és boldog pillanatokkal. A házasságkötéssel véget ér egy korszak, és nem csak a férfiak érdemelnek méltó lezárást. A nagy nap előtt mindenki megérdemel egy mókás, egyedi partit. Hogyan lehet feledhetetlen a lánybúcsú? Mivel lepd meg a menyasszonyt?  Ha a tippjeinket követed, nem hibázhatsz!

 

Mi kell egy feledhetetlen lánybúcsúhoz?

Tökéletes szervezés. A helyszínnél is fontosabb szempont, hogy csak a menyasszony közeli ismerősei, barátai legyenek meghívva a partira, mivel az este folyamán sok minden történhet. A legfontosabb, hogy a lánybúcsú minden percében komfortosan érezze magát a menyasszony. Ez csak a közeli barátokkal lehetséges! Ne legyen sok ember, maximum 10-15 fő. Egy nagyobb társaságot nehéz együtt tartani.
Minél hamarabb kezdődik a szervezés, annál jobb lesz a buli. Érdemes a ceremónia előtt legalább egy héttel tartani a lánybúcsút, mert a menyasszony az esküvő előtti napokban biztosan elfoglalt lesz.
Az ünnepelt egy ilyen bulin általában sok ajándékot kap, ezért érdemes egy közeli barátnál kezdeni az estét, egy két alapozó játékkal, így az ajándékok tárolásának gondját rögtön megoldottuk. A helyszín kiválasztásánál érdemes végiggondolni, hogy milyen feladatok lesznek, és a menyasszony hol érezné a legjobban magát. Ha a csendes éttermeket, bárokat kedveli a kínos pillanatok elkerülése végett, ne legyen a helyszín egy hangos klub, és a sztriptíztáncost is jobb hanyagolni.

 

Klasszikus játékok lánybúcsúra. Csak a kreativitás szab határt a játékoknak. Segítségül pár jól bevált játék:

leánybúcsú

   –  Ízpróba. Bármivel próbára lehet tenni a jegyes szaglását és ízlelését. Legyen szó süteményekről, koktélokról vagy fűszerekről, jó móka lehet azok felismerése. Csak a menyasszony szeme jól legyen bekötve!
  –  Vőlegény kvíz. A rossz válasz büntetéssel jár (pl. innia kell valamit). Ha a vőlegénnyel összejátszik a csapat, érdekes dolgokat tudhat meg szíve választottjáról a menyasszonyunk.
  –  Vicces kirakós. A vőlegény fotóját össze kell montírozni egy szexi modell képével. A kirakóst minél jobban szét kell vágni, hogy a vicces végeredményre csak akkor jöjjön rá a menyasszony, amikor már kirakta a képet. Biztosan csal majd pár könnycseppet a szemébe a nevetés.
  –  Régi izgalmas sztorik. Még a buli előtt mindenki írjon egy vicces, menyasszonnyal kapcsolatos sztorit egy cetlire. Egy kalapból vagy táskából kihúzva a menyasszonynak ki kell találni, hogy ki írta, és el kell mesélnie az egész sztorit. Ha a történet nem helyes, jöhet a büntetés!

 

Ajándék az arának

 

  –  Menyecske album. Egy korszak lezárul, de a kedves emlékeket kár lenne elfelejteni. Egy album a közös boldog pillanatokkal, amiket a barátokkal, barátnőkkel, családjával átélt, biztos meghatja majd a menyasszonyt.
  –  Egyedi póló. A klasszikus ELKELT felirat is megteszi, de jobb, ha valami személyes, rá jellemző dolog kerül a pólóra.
  –  Ajándék limuzin. Aki valóban emlékezetessé szeretné tenni a lánybúcsút, akár limuzint vagy hintót is bérelhet. Biztosan feledhetetlen lesz, nem csak a buli, de az odavezető út is.
  –  Hasznos és szexi holmik. Egy szexi csipkés vagy ehető fehérnemű nem csak a menyasszonynak okoz majd vidám perceket. Egy vicces kötény, vagy akár egy egyedi fakanál is jó ajándék lehet egy házias feleségjelöltnek.

Mi a teendő, ha nincs elég idő a szervezésre?

 

A lánybúcsú megszervezése sok időt és energiát igényel. Számtalan kérdés merül fel: Milyen helyszín(ek)en legyen az összejövetel? Milyen járművet érdemes bérelni és honnan? Mennyi pénzbe fog kerülni összesen?  Milyen jellegű legyen az esküvő előtti kiruccanás? Aki már több ezer búcsúztatót szervezett, az bármilyen egyedi igényt képes pillanatok alatt teljesíteni.   Rengeteg idő és pénz megspórolható, ha profi kézben van a szervezés. Mindenről a megrendelő dönt, természetesen a költségekről is. Érdemes ajánlatot kérni, az mindig ingyenes.

Profi segítség, hogy feledhetetlen legyen a lánybúcsú

2015-02-18T18:52:50+00:00