Egy tökéletes esküvő megszervezése

Egy tökéletes esküvő megszervezése

2 (56)(1)Ha megvan az ideális társ, megszületik egy döntés: összeházasodunk.

Innentől megkezdődik a versenyfutás az idővel. A rokonok, kollégák, családtagok a gratuláció mellett elárasztanak tippekkel és ötletekkel, mindenki pillanatok alatt rendezvény- és esküvőszervezővé válik.

Az esküvő a pár nagy napja, az ő stílusuk, ízlésük a legfontosabb. Legyen merész, mondjon nemet az elvárásoknak! Ha időszűkében van, kérjen segítséget, hogy a nagy nap tökéletes legyen.

 

Miért jó döntés egy esküvőszervező?

 

Bármennyi legyen is a vendégek száma, szerencsésebb szakemberre bízni a szervezést. Miben segíthet egy esküvőszervező? A színvonalas helyszín kiválasztásában, a vágyott stílus szerinti dekoráció kialakításában. Nem utolsó szempont a megbízható, profi szolgáltatók biztosítása sem.  Egy tapasztaltabb esküvőszervező olyan kapcsolati hálóval rendelkezik, amivel egy magánember nem. Még számos előnyt jelenthet egy szakember segítsége. Mi alapján válassza ki a profit? Hogyan kerülheti el az ügyetlen amatőröket?

5 tulajdonság, ami garantálja a legjobb esküvőszervezőt:

 

1. Sok éves tapasztalat. Számos év és a tengernyi esemény, rengeteg nem várt probléma és annak megoldása. Egy profi esküvőszervező minden eshetőségre kész forgatókönyvvel rendelkezik. Ezért érdemes olyan szolgáltatót választani, aki már több éves tapasztalattal rendelkezik a szakmában.

 

2. Széles és profi kapcsolati háló. Egy profi esküvőszervező bármilyen stílusnak megfelelő dekorost, helyszínt megszerez. A különleges ételválasztás sem jelent problémát, mivel a széles kapcsolati háló garantálja a legjobb szolgáltatót.

 

3. Pontosság, korrektség. Egy szakember nem kertel, már az elején, a személyes konzultáción ismerteti a várható költségeket. Képes vállalható kompromisszumokkal előrukkolni, hogy ne csorbuljanak a pár igényei.

 

4. Igényes saját weboldal. Napjainkban már minden, magára valamit is adó esküvőszervezőnek meg kell jelennie az interneten. Itt visszatükröződnek a korábbi munkák és a stílus. Aki saját arculatára ügyel, annak fontos az elvégzett munkák kifogástalansága is.

 

5. Vevői referencia. Legyen szó egy közösségi oldalon való megjelenésről vagy weboldalról, mindkét helyen kell lennie vevő véleményeknek vagy galériának. Utóbbi sosem hazudik, a véleményeket akár barátokkal is írathatja valaki, viszont a képek felérnek ezer szóval.

 

128

Ha emlékezetes esküvővel szeretné megajándékozni önmagát és vendégeit, ahol a meghívottak nem csak megjelennek, de lenyűgözve érzik magukat, válasszon professzionális esküvőszervező céget.  

 

Miben nyújt többet a Luxury Event?

 

IMG_0895Olyan trendi ötletekkel járulunk hozzá az esküvője sikeréhez, melyekre először talán nem is gondolt.

Egy komplett megvalósítási terv kidolgozását követően (ebbe beletartozik a látványterv, a költségterv és a forgatókönyv tervezet elkészítése) az esküvő teljes körű megszervezését és lebonyolítását is vállaljuk.

Különleges atmoszférát, exkluzív rendezvényhelyszíneket kínálunk

 

Bármilyen igényt kielégítő catering szolgáltatást, tér- és virágdekorációt, kiegészítő bútorokat és berendezési tárgyakat biztosítunk.

Ha kell, meghívókat készíttetünk, ha kell, limuzin- és veteránautó szolgáltatást biztosítunk.

Talán a legfontosabb szempont, hogy mindezeket az Ön pénztárcájához igazítjuk. A rendezvény és esküvőszervezés a szenvedélyünk! Számunkra mindennél fontosabb az ügyfél elégedettsége.

 

Filozófiánk, hogy az esküvő nem csupán egy esemény, hanem a pár egyik legfontosabb napja, aminek tükröznie kell a pár személyes stílusát és vágyait.

 
Válasszon pénztárcához igazított esküvőszervezést, lehetőleg
a legtöbb extrával!

2015-02-25T09:25:30+00:00