Eredményes csapatépítés a céges partyn kívül

Eredményes csapatépítés a céges partyn kívül

Luxury_Event_Volvo_032_2012_11_30_800p

Egyre elterjedtebbé válik az a nézet, hogy a zavartalan és kellemes munkahelyi légkör kialakításához elengedhetetlen az alkalmankénti céges party és egyéb rendezvények szervezése.

 

 

 

Az ilyen események nem csak a csapatnak segítenek jobban összekovácsolódni, a munka hatékonyságát is jelentősen emelik.

Milyen események segítenek a produktívabb munkahelyi légkör kialakításában?

 

 

Az eredményes csapatépítésre a céges partyn kívül még milyen programok alkalmasak? Kire érdemes bízni a szervezést?

 

Céges party helyett

 

Speciális csapatépítő tréning. Egy közös kaland segíthet a teamek tagjainak  jobban megbízni egymásban. A vitorlázás vagy a sziklamászás felpörgeti az adrenalinszintet, és gyors problémamegoldásra készteti a csapatot. Nem feltétlenül kell ennyire extrém módot választani a csapatépítésre. Egy szabadulós játék, vagy csak egy egyszerű kvíz – sörözőben vagy teaházban – is izgalmas program lehet.

Képkivágás12

Közös tanulás. Egy izgalmas vállalati vagy külsős tréning segít a teameknek kicsit kiszabadulni az iroda szürkeségéből. A szakértő előadók új nézőpontjai pedig felrázhatják a résztvevő munkatársakat. Így hatékonyabban dolgozhatnak a saját szakterületükön. A közös feladatok is jobban összekovácsolják a csapatot.

IMG_0562

Szórakoztató rendezvények. A céges partykon kívül még sok más program létezik, ami összekovácsolja és kikapcsolja a munkatársakat. Ajándék gálavacsora, koncert is jó választás. Ha túlnyomórészt családos emberek vannak a munkatársak között, akkor egy családi nap pompás program lehet.
A lényeg: lehetőséget biztosítsunk arra, hogy a munkát félretéve valóban megismerhessék egymást a kollégák.

 
Ön kire bízná a céges party szervezését?

 

A céges party vagy egyéb rendezvény megszervezését nem érdemes olyan munkatársra bízni, aki nem rendelkezik kellő szaktudással és kapcsolati hálóval a rendezvény megszervezéséhez.

 

Olyan céges partyt szeretne, ahol oldott a hangulat, és ahol egy dolgozó akár a cégvezetővel is beszélhet, akár vitatkozhat?

Szeretne minőségi előadókat a céges tréningeken, akik garantálják a káprázatos hangulatot?

Bízza a szervezést szakértő rendezvényszervező irodára!

 

Cégünk a megbízó igényeihez és anyagi keretéhez mérten a legprofibb szinten képes olyan eseményeket megszervezni, amire mindenki jó szívvel fog emlékezni. Az állófogadástól a céges tréningen át, egészen a gálavacsoráig bármilyen rendezvényt megszervezünk az Önök elképzelései szerint.

 

Számtalan szolgáltatóval állunk kapcsolatban.  
Legyen szó a tökéletes cateringről, hangtechnikáról, előadóról, dekorációról vagy a logisztikai oldal megszervezéséről, mindenre találunk megoldást.

Válassza a Luxury Event szolgáltatásait, ha emlékezetes céges partyt, vagy egyéb rendezvényt szeretne.

Ismerje meg a Luxury Event kiváló ár-érték aránnyal rendelkező szolgáltatásait!

 

2015-04-08T10:20:37+00:00