Exkluzív rendezvényhelyszín Budapesten?

Exkluzív rendezvényhelyszín Budapesten?

 

exkluzív (Budapesti Történeti Múzeum)Exkluzív rendezvényhelyszín Budapesten? A december már elmúlt, de itt az újabb partyszezon

 

 

December az évértékelés ideje, és bizonyára Ön is számtalan összejövetelen részt vett, és különféle rendezvényhelyszínen fordult már meg Budapesten.
Hosszú évekre visszatekintve bizonyára van olyan esemény és helyszín, amire boldogan, elégedetten emlékszik vissza, és érték már csalódások, kellemetlen meglepetések is.
Észrevette már, hogy a helyszín színvonala és a vendégek elégedettsége nincs mindig párhuzamban?

A december a LuxuryEvent számára is a megszokott módon zajlott

exkluzív2 (spoon hajó)
Elképesztően sok rendezvényhelyszín Budapest szívében – kihívások –, melyek során ügyfeleink különleges, egyedi és nem egyszer luxus színvonalú kívánalmait is teljesítettük.

Mert igen, számtalan ilyen igénnyel találkozunk. A félresikerült céges partyk, és rosszul megválasztott budapesti rendezvényhelyszínek után egyre többen gondolják úgy, hogy magasabbra teszik a lécet, és kizárólag extra színvonalú rendezvényszervező szolgáltatásokat vesznek igénybe.

Mi pedig nem is tudunk mást mondani, csak azt, hogy jól teszik. Partnereink és meghívottjaik egyaránt megérdemlik a kiemelkedő minőségű szolgáltatásokat.

A kisebb, nagyobb céges partyknak, karácsonyi rendezvényeknek megfelelő  rendezvényhelyszín Budapesten tucatjával áll az érdeklődők rendelkezésére. Számunkra az exkluzív környezet biztosítása, egy-egy extra budapesti rendezvényhelyszín megszerzése nemhogy akadály, hanem motiváló tényező.

Íme, néhány igazi csemege budapesti rendezvényhelyszíneink közül:

 – Budapesti Történeti Múzeum – Gótikus terem
 – Búsuló Juhász Étterem
 – Spoon Étteremhajó
 – Academy Golf Club
 – Gundel Étterem
 – Robinson Étterem
 – Gerbeaud Ház
 – Budapest Music Center
exkluzív4 (Budapest Music Center)

 

exkulzív3 (gerbeaud)

 

Pénztárcához igazított rendezvényszervezés budapesti helyszíneken

    

A party sikeréhez másra is szükség van. Üzletpolitikánk lényege, hogy mi nem az árakban, hanem színvonalban mérjük a luxust.

Mit jelent a színvonal?

 – rendezvényhelyszín Budapesten, az Ön elképzelései szerint
 – kreatív tanácsadás és egyedi koncepció kialakítása
 – ötlettervek és személyre szabott, egyedi szolgáltatások
 – a teljes rendezvény koordinálása, ahogy azt Ön kívánja

Különleges alkalom, óriási rendezvény, céges összejövetel, ahol a sikeres évet felszabadultan ünnepelhetik a munkatársak?

Bár a LuxuryEvent alkalmazottai munkával zárták az óévet, mégiscsak jóleső érzés, ha partnereinknek sikerült olyan céges partykat, évzáró rendezvényeket szervezni, amelyet még sokáig emlegetnek.
A party hangulatát meghatározó rendezvényhelyszínek biztosítása mellett a legapróbb részletektől is sikerült gondoskodnunk partnereink céges rendezvényein.

 

Győződjön meg erről galériánk képes beszámolójában!

2018-08-01T12:14:22+00:00