Hatásos buli ötletek a céges karácsonytól a családi napig

Hatásos buli ötletek a céges karácsonytól a családi napig

 

 
hatásos buliötlet4Mi tesz feledhetetlenné egy céges rendezvényt? Sok tényezőtől függ a siker: helyszín, programok, fellépők, catering, de a legfontosabb jó hangulat. Nem könnyű mindenkinek a kedvére tenni, de némi tapasztalattal és kreativitással nem lehetetlen.

Számos cikk osztogat „jobbnál-jobb” buli ötleteket. Sajnos, az így kapott buli ötletek általában nem hozzák meg a várva várt sikert, mert ezek mellé egy profi rendezvényszervező csapat is kell!
 

Cégünk már több száz céges karácsonyt, családi napot, jubileumot és évzáró partyt szervezett és koordinált. Akadtak luxus színvonalú, egyszerűbb és egészen extrém kívánalmak is. A tökéletes party receptje alapjaiban megegyezik.

 

 

 
Buli ötletek a tökéletes céges partyért

 

 
Legyen szó akármilyen igényről, vagy party ötletről, bizonyos szempontokat komolyabban kell venni. A probléma, hogy sokan elvesznek a részletekben. Pedig elég mindössze 3 szempontra figyelni, hogy megalapozzuk a buli sikerét.
 
Nem mindegy a rendezvényhelyszín
 

 

A buli ötletek közül az első nagyon fontos szempont a helyszín. Kimustrált gyárépület, party busz, barlang, cirkuszi sátor, élményfürdő – csak néhány furcsa rendezvényhelyszín Budapesten, amiket bevállalós cégek választottak partyjuk helyszínéül. De az ennél sokkal átlagosabb, konzervatívabb választás is lenyűgözi a vendégeket, ha jó a hangulat. Még mielőtt konkrét helyszínt választanánk, végig kell gondolni, mennyien lesznek, és milyen programokat szeretnénk szervezni.
 

 

A Clearwater Kft. év végén egy évértékelő napot tartott. Itt nem unalmas előadásra kell gondolni. A nap kezdete csapatépítő tréninggel, jó hangulatban telik, és délután a nap és az év zárásaként egy fergeteges karácsonyi partyval ajándékozzák meg a dolgozókat. Egész napos rendezvénynél milyen szempontokra kell figyelni? Miért volt jó választás az Oxygén rendezvény központ?

Nem csak a fogadóterem mérete és a parkolóhelyek száma a pozitívum. Ezek mellett van ruhatár, hangulatos terasz, külön dohányzó hely, utóbbi egy hosszú rendezvénynél fontos szempont. A fogadóterem tágas, átrendezhető, gyakorlatilag bármilyen csapatépítő feladatra alkalmas.

 

hatásos buli ötletekUgyanakkor ezek mellett nagyon fontos, hogy a vendégek a catering szolgáltatással is elégedettek legyenek. Itt ez is biztosított volt.

Rengeteg idő megspórolható azzal, ha ezt is a rendezvényszervező intézi.
 

 

 

 

Résztvevők összetétele

 

 
A buli ötletek második fontos szempontja a résztvevők összetétele. Miért? Nem mindegy, hogy a partnereknek vagy a munkatársaknak szervezzük a partyt. Ugyanakkor az sem, hogy csak a munkatársak vagy a családtagok is részt vesznek majd az eseményen.
 
A Dunapack, Magyarország piacvezető hullámpapír alapú csomagolóeszköz gyártója, számos családos alkalmazottat foglalkoztat. Ezért is fontos számukra, hogy ne csak a dolgozóknak, de azok családtagjainak is évről évre kedveskedjenek valamilyen programmal.

hatásos buliötletek (2)

 

A decemberi Mikuláspartyn nem csak a felnőttek, de a gyerekek is remekül szórakoztak. A kézműves és táncos programok mellett az air brush festést is kipróbálhatták a vállalkozó kedvű vendégek.

Ha igazi családi party a cél, jöhet légvár, lufi, arcfestés, így a jó hangulat garantált. Persze nem árt arra is odafigyelni, hogy milyen korú gyerekek jönnek összességében. Érdemes olyan programokat is szervezni, ami a kicsit nagyobbacska gyerekeket is lefoglalja, és egy olyan részt elkülöníteni a partyn, ahol a szülők is lazíthatnak kicsit.
 

 

Kifogástalan catering és kulináris élmény

hatásos buliötletek

 
A buli ötletek harmadik fontos szempontja a kifogástalan catering. „Legyen elég étel-ital és kész.” Ennél azért bonyolultabb az ügy, de az ételek és italok minősége valóban nagyban meghatározza a résztvevők hangulatát.

Amíg nincs egy bevált szolgáltató, akire nyugodt szívvel támaszkodhatunk, ha ételről van szó, érdemes előre kipróbálni a fogásokat.
 
Tökéletes példa az exkluzív és ínycsiklandó fogásokra az Intrum Justitia karácsonyi partyja.

A cégnek egyaránt nagyon fontos a biztonságos és zökkenőmentes üzleti környezet, valamint a tökéletesen zajló party is. A Dürer rendezvényközpontban a remek hangulatot Gönczi Gábor és a Smile Rock Circus zenekar alapozta meg. Az este meglepetésvendége Mautner Zsófia gasztroblogger volt. Sokaknak a Lidl konyha reklámokból lehet ismerős. Különleges ételbemutatója és a bemutató utáni kötetlen beszélgetés tökéletes zárása volt az estének.
 

A rendezvényszervezők tutira mennek
 
A vállalatok többsége ritkán meri bevállalni a szokatlan, hagyományostól eltérő partykat. Egy átlagos buli megszervezése is időigényes és költséges feladat, megfelelő szolgáltatók nélkül. Kisebb létszám esetén is rengeteg időt és pénzt spórolhat a megfelelő rendezvényszervező kiválasztásával.
 
Ha feledhetetlen céges partyt szeretne, ismerje meg a Luxury Event rendezvényszervező szolgáltatásait!

 

 

2015-02-18T13:30:53+00:00