Időt szánni a legfontosabbakra: családi programok

Időt szánni a legfontosabbakra: családi programok

Bár felgyorsult és egyre modernebb, szabadabb világban élünk, a család a legtöbbek számára továbbra is rendkívül fontos, a legszorosabb kötelékek eredője. Megeshet azonban, hogy rendszeresen nem jut elegendő időnk családtagjainkra, vagy épp ellenkezőleg: a folyamatos érintkezés és együttlét miatt feledkezünk meg arról, milyen jelentős egy-egy különleges alkalom, amikor csak egymásra figyelünk. Ötletek családi együttlétekhez.

mbZEjdiAB0DvC_Poa8vK2EKKY8PSSI_SbssXbP18nB0

Egy kellemes vacsora

Egy remek, házias vagy éppen nívós étteremben elfogyasztott ebéd vagy vacsora is remek lehetőség a családi összejövetelekre, még nagyobb élmény azonban, ha otthoni környezetben gondoskodunk egy profin, akár szakemberek által kivitelezett étkezés megszervezéséről. A hozzáértők segítenek a dekorációban, a menü megtervezésében, a hangulat megteremtésében, és még sok minden másban is – hogy egyszeri emlékeket szerezzünk azoknak, akik a legfontosabbak.

 

Egy különleges sportnap

Az extrém, adrenalinban dús élmények mindenki számára emlékezetesek maradnak, ráadásul ezek a sportok vagy tevékenységek erősíthetik is az egymáshoz fűződő kötelékeket, az egymás iránti tiszteletet. Legyen szó klasszikus csapatjátékokról, raftingról, akár közös ejtőernyőzésről, esetleg egy geocachinggel vagy túrával eltöltött napról – remek helyet foglalnak majd el a családi albumban.

 

Egy privát koncert

Ha családunk rajong a zenéért, és közös kedvencet is találunk, nagyszerű esemény lehet egy zártkörű zenés est, koncert vagy profi buli megszervezése. Remek mód a hétköznapok feszültségének kieresztésére, a jókedv és a szórakozás átélésére. Akár a család közeli barátait is meg lehet hívni, hogy még népesebb legyen a tábor, még kellemesebb legyen a hangulat.

 

Játékok és kihívások

Szintén nagyszerű módja lehet a kapcsolatok megerősítésének a mostanában oly népszerű szabadulós játékok kipróbálása, amelyekben az együttműködésre, a kommunikációra és bizalomra kerül a hangsúly. Akik nem kedvelik az efféle komoly kihívásokat, azok akár második gyerekkorukat is átélhetik családi körben – a mobil, felfújható játékpályák, légvárak és játszóterek korlátlan szórakozást biztosítanak.

Családból csak egy van – ne felejtsünk el minél több időt tölteni egymással!

2015-10-13T10:48:06+00:00