Legénybúcsú – így búcsúzzon a bajoktól

Legénybúcsú – így búcsúzzon a bajoktól

legénybúcsúKözeledik az esküvő, és minden a feje tetején áll? Azt se tudja, hol kezdje a teendőket? Ha ma hozzálátna, már akkor is késő lenne, pedig a barátai már a legénybúcsú részleteiről faggatják?

Ha így érzi, akkor Ön még nem keresett rendezvényszervezőt!

 

Legénybúcsú – így búcsúzzon a bajoktól

 

Amennyiben nem szeretné, hogy élete legboldogabb napja – vagy kapcsolata – katasztrófába torkolljon, keressen rendezvényszervezőt. Ő az a szakember, aki minden terhet levesz a válláról. A tervezéstől kezdve a kivitelezés utolsó részletéig Ön mellett áll és szervez, egyeztet és lebonyolít.
A jó esküvőszervező pedig nem csak magát a nagy napot, de a legénybúcsút is felejthetetlené teszi!

 

Helyszínkeresés

 

A legénybúcsú szervezésének első és legfontosabb pontja a helyszín. Elkerülhetetlen, hogy a programhoz igazodó helyet találjunk az ünnepléshez: lehet kültéri, vagy beltéri, exkluzív vagy bulizós, a hangulatot ez fogja megalapozni. Szólhat a legénybúcsú agyaggalamb-lövészetről vagy táncosokról, a lényeg, hogy mindig legyen B terv arra az esetre, ha elromlik az idő, vagy visszalép az előadó művész.
Egy profi legénybúcsú szervező erre mindig ügyel!

 

Szállás és ellátás

 

Nem számít, hogy az egri várat kell majd bevenni, vagy a budapesti belváros a terep, esetleg egy vidéki kúria, mindig előre gondoskodni kell a résztvevők elhelyezéséről és ellátásáról. Ugyanilyen fontos a belépők és az esetleges engedélyek beszerzése is. Ha például a vőlegény és a barátai janicsár ruhában akarják bevenni az egri várat, gondoskodni kell a megfelelő és szigorúan korhű jelmezekről is.
Egy igazi legénybúcsú szervezőnek semmi sem lehet akadály.

 

Ugye, máris mennyi tehertől szabadult meg?

IMG_0496

Ceremóniamester
Az esküvő sikere nagyban függ a ceremóniamester rátermettségétől.
Ha rosszul végzi munkáját, a vendégek hajlamosak eloldalazni még az éjféli töltött káposzta előtt. Azonban, ha ügyesen kézben tartja a dolgokat, és szórakoztató programokról gondoskodik, az Ön esküvője lehet az, amiről még hónapok múlva is beszélnek a meghívottak.
Ugyanez igaz a legénybúcsúra is. Ami a ceremóniamester az esküvőnek, az a rendezvényszervező a legénybúcsúnak!

 

Határtalan boldogság

 

Egy profi rendezvényszervező kiterjedt kapcsolati hálóval rendelkezik, és jól használja ismeretségi körét. Tájékozott az aktuális trendekkel és helyszínekkel kapcsolatban, precízen és pontosan végzi munkáját. Minden részletet és lehetőséget előre számba vesz, hogy Önnek semmi miatt ne fájjon a feje. Sokéves tapasztalatával és körültekintésével eléri, hogy Ön és barátai gondtalanul jól érezhessék magukat az esküvő előtti utolsó napokban.

Jól hangzik, ugye?
Ha Ön is úgy érzi, hogy nagy tehertől szabadulna meg egy legénybúcsú szervezésében a segítségünknek köszönhetően, akkor kattintson ide:

 

2015-05-07T11:43:59+00:00