Mert nincs születésnap, zsúr nélkül!

Mert nincs születésnap, zsúr nélkül!

 

Minden gyermek izgatottan várja a közelgő születésnapját, és már előre izgul, hogy ez csak az ő napja lesz , és majd minden róla szól. A szülők pedig mi mást szeretnének, hogy ez a nap a gyermek számára tényleg különleges, és élményekkel teli legyen.  A szülinapi partit, vagy babazsúrt minden lurkó szereti, és nagyon várja. A szervezés azonban sok-sok előkészülettel jár, és sok fejtörést okoz: magunk szervezzük otthon, vagy profikra bízzuk a feladatot?

 

kinder party 1

Miért ne mi szervezzük a zsúrt?

– Az ételeket nekünk kell megvennünk és elkészítenünk

– Ezek után nekünk is  kell  tálalnunk.

– A takarítás a mi feladatunk, nem végzi el senki helyettünk.

– Előfordulhat, hogy a játék hevében valami eltörik, tönkremegy.

– A dekoráció nem lesz profi

 

 

Lakásban vagy kertben legyen?

Vannak szülők, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy a parti az otthonukban legyen. Tavasszal, nyáron és kora ősszel jobb a helyzet, mert sokan a kertben rendezik meg a gyerekek szülinapi zsúrját. Így elkerülhető a házbelső teljes leamortizálása, és persze a gyerekek is kedvükre rohangálhatnak a nagyobb térben. Ennek a legnagyobb hátránya, hogy a jó idővel nem lehet előre kalkulálni. Lehet, hogy amikor a meghívókat készítjük, csodás idő van, de két hét múlva, amikor megrendeznénk az eseményt, éppen esik az eső, így kénytelenek vagyunk a házban megtartani a nagy napot.

 

Milyen legyen a zsúr?

A zsúr programjába az elején egy rövid kis vetélkedőt iktassunk be! Apró ajándékokért (matrica, kinder figurák) hatalmas lelkesedéssel szállnak harcba a gyerekek. A korosztálynak megfelelően lehet találóskérdés-verseny vagy bingó, activity, esetleg „műveltségi” vetélkedő, de manapság nagyon divatos az arcfestés is. Ezután kerüljön sor egy kis eszegetésre, majd szabad játékra! A gyerekzsúr programját érdemes előre végiggondolni. Az nem szerencsés, ha a gyerekek minden percét a szülő akarja irányítani, de az jó, ha vannak közös, előre eltervezett programpontok is.

 

kinder arcfestés

 

 

Mit egyenek a gyerkőcök?

Ez egy sarkallatos kérdés. Az ételek tekintetében a pizza a legnyerőbb, népszerűek a sós ropogtatnivalók és a darabkákra vágott gyümölcsök, zöldségek, a popcorn. A szülinapi torta és a gyerekpezsgő is  természetesen az ünneplés kihagyhatatlan része.

 

 kinder cake 2

 

Miért bízzuk profikra?

A Luxury Event Rendezvényszervező Iroda zsúrok megszervezésében is kellőképpen járatos. Tehát, ha nincs időnk megszervezni a zsúrt, vagy nem szeretnénk felfordulást a lakásban, meghívókat is szeretnénk, továbbá profi, látványos  dekorációval is emlékezetesebbé tennénk ezt a napot, akkor nem is kérdés:  bízza profikra! Bennünk garantáltan nem fog csalódni! A minőséget, és az élményt természetesen a gyerekeknek is garantáljuk!

kinder decoration

 

2015-06-28T13:04:59+00:00