Mitől lesz páratlan egy esküvőszervező?

Mitől lesz páratlan egy esküvőszervező?

Fénykép078Természetes, hogy minden ifjú pár valami különlegeset, valami egyedit szeretne – egy életre szóló emléket képzel el –  ha az esküvőjét tervezi.
Hagyja szárnyalni a fantáziáját, és egy tapasztalt esküvőszervező megvalósítja elképzeléseit.  

Egy esküvő akkor lesz olyan, mint amilyennek megálmodták, ha sikerül a legmegfelelőbb szolgáltatókat kiválasztani.

 

Az esküvőszervezés nem csak pénz kérdése

A nagy napra való felkészülés során az ifjú párnak és az esküvőszervezőnek együtt kell gondolkodnia a legelső perceitől kezdve egészen a vendégek távozásáig.
Együtt kell kigondolkodni, hogy mitől lehet az esküvő valóban egyedi és személyiségre szabott.

A helyszín kiválasztását nagyban befolyásolja a vendégek száma, és a fiatal pár elképzelése, hogy természetes környezetben, szabad vagy zárt térben, esetleg ezek kombinációjában képzelik el a szertartást és a vendéglátást
A helyszín adottságai és a pár elképzelései együtt befolyásolják a tér és virág dekorációban felhasznált anyagokat, színeket, a drapériákat.

 

Az esküvői ebéd vagy vacsora menüjének az összeállítása sem egyszerű feladat. A hagyományok, és egy gasztronómiai ismeretekkel rendelkező esküvőszervező nagy segítséget tud nyújtani ebben a döntésben. Ha az esküvőt eleganciával és különleges megoldásokkal szeretnénk feledhetetlenné tenni, akkor ezt az ebéd vagy vacsora megtervezésekor is vegyük figyelembe.

Promobox_176_2012_11_08 ___525 of 668_800p

 

Az oldott légkör megteremtése sem könnyű feladat, ezért egy megbízható, a pár stílusához alkalmazkodni képes ceremóniamester felkutatása is az esküvőszervező feladata

 

s_TA_209Az esküvőszervezés során szerzett több éves tapasztalat segít, hogy semmi ne maradjon ki az elintézendők sorából, az apró ültetőkártyáktól a limuzinbérlésig minden időben legyen megszervezve.

A közös cél, hogy mindenki jól érezze magát

 

 

Az ifjú párnak, a szeretteiknek és a barátaiknak is váljon felejthetetlenné a nagy nap, hogy még évek múlva is emlegessék, hogy milyen remekül érezték magukat.

A kreatív ötletek adják a keretet, a költségkeret pedig a határokat.

 

Az esküvő nem csupán egy nap, hanem a két ember életének legfontosabb napja, aminek tükröznie kell a pár személyes stílusát és vágyait, és ezt segít megvalósítani egy tapasztalt esküvőszervező.

2015-03-19T15:09:13+00:00