Ötletek szabadtéri rendezvényekhez

Ötletek szabadtéri rendezvényekhez

Előfordulhat, hogy a megrendelő nem bocsát a rendelkezésünkre konkrétumokat, esetleg a segítségünket kéri egy szabadtéri esemény típusának kiválasztásában. Lássuk, milyen lehetőségek közül választhatnak, ha a szabad ég alatt szeretnének eltölteni egy napot!

_CoZap3RfTnuoCmbY729QsurLWKXCB1A6wbvi5XFDpc

Ezekben az esetekben általában munkahelyi eseményekről, csapatépítésekről lehet szó, hiszen egyéb alkalmakkor általában adottak a pontos feltételek (születésnap, piknik, gyermekzsúr, ebéd, bankett) – szerencsére a team összetételétől függően a programok elég széles skálája közül lehetséges válogatni.

 

 

Ha inkább valami egyszerű mellett tenné le a voksát a csapat vagy a vezetőség, bőven elegendő lehet megszervezni egy profi kerti vacsorát, feldobni némi díszítéssel, zenével. Ráadásul igen sokféleképpen el lehet képzelni egy kinti, evéssel-ivással egybekötött összejövetelt, nem csak a teljesen formális vagy a spontánabb, lazább stílus és hangulat közül lehet választani.

 

 

Persze nemcsak csapatépítés lehet terítéken – elképzelhető, hogy valaki a családtagjait szeretné meglepni valamiféle egyedi, emlékezetes programmal. Ilyenkor jöhet szóba a szervezett sportnap, a bátrabbak számára egy-egy extrém sport vagy tevékenység (bungee, rafting) kipróbálása. Az efféle merészebb opciók is megfelelhetnek a munkahelyi kollektívának, ezeket azonban tényleg az összeszokott, egymást ismerő csapattagoknak és csapatoknak ajánljuk. Bár nagyobb energiát és erőfeszítést igényel, egy kisebb, könnyedebb túra is élvezetes, frissítő és szerethető programnak bizonyulhat. A sebességet és az izgalmat kedvelők számára kecsegtető lehet egy gokartpálya bérlése és néhány környi egymás elleni versengés.

 

 

A sportolási lehetőségek tárháza igen széles – ha van olyan a társaságban, aki a sportokért nem rajong túlzott mértékben, próbáljuk a játékosabb, több sikerélménnyel járó csapatjátékokban való részvételről meggyőzni. Nem mindegy ugyanis, ha valaki focizik vagy szívesebben teniszezne. A csapatsport elősegíti az összetartozás érzetének erősítését, ráadásul számos sport esetében hamar jöhetnek apró sikerélmények, örömteli pillanatok.

2015-10-01T09:09:22+00:00