Otthoni rendezvények – nem sülhetnek el rosszul!

Otthoni rendezvények – nem sülhetnek el rosszul!

Előfordulhat, hogy nincs lehetőségünk vagy kedvünk egy külső helyszín igénybevételéhez, bérléséhez, és alkalmasabbnak tűnik egy-egy rendezvényt, különlegesebb eseményt az otthon biztonságában levezényelni. Ennek ellenére sem kell, hogy minden a saját vállunkon legyen, hiszen ilyenkor is igénybe vehetjük a profik segítségét!

Pl9VrC8Zg_4x_pdR6_ISIBr9AA25a2m3H7G1Kwic2Sg

Előnyeik

  • Az otthoni összejöveteleknek, ünnepeknek egy máshol vagy más módon létre nem hozható, összehasonlíthatatlan atmoszférájuk van, akár a saját lakásunkban legyünk, akár egy barátunkéban, munkatárséban. Nevezhetjük barátságosnak, meghittnek ezt a hatást, de tény, hogy egy külső helyszín nem tudná mindezt megadni.

 

  • Nem elhanyagolható tény a biztonság sem: ha valakivel bármi történne, vagy gondja lenne, túlnyomórészben helyben meg lehet ezeket oldani, orvosolni, míg mondjuk egy bárban, étteremben stb. nemcsak a megoldás okoz gondot, de a hely idegensége is ront a közérzeten.

 

  • Számos bérelhető helyszín előnye, hogy a társaság kizárólagosan tartózkodik benne, ez azonban mégsem mindenhol oldható meg – van arra is példa, hogy egy nagyobb szórakozóhely vagy rendezvényhelyszín egyes helyiségeit lehet igénybe venni. Otthoni környezetben ezzel kapcsolatban nincs probléma, hiszen tényleg csak az van jelen, akiket a házigazda személyesen meghívott.

 

  • A családias környezet miatt a teljes esemény hangulata kötetlenebb, oldottabb, barátságosabb lehet, mint bárhol máshol.

 

Hátrányaik

  • Az otthon szűke miatt bizony csak korlátozott számú vendéget lehetséges meghívni.

 

  • Jó néhány eseménytípus adott, amelyhez ez a környezet már túl informális: bármilyen közel is álljanak hozzánk munkatársaink, ha komoly munkahelyi eseményről van szó, nem igazán illik hozzá az otthon melege.

 

  • Minden részletről nekünk kell gondoskodnunk, még akkor is, ha igénybe veszünk például egy catering- vagy egy dekorációszolgáltatást, míg sok rendezvényhelyszín esetében ezek az elemek sok esetben összehangolásra kerülnek vagy közösen vehetőek igénybe.

 

  • Az esemény utáni állapotokról sokszor magunknak kell gondoskodnunk, amely, bármilyen pozitív élményekkel legyünk is teli, ritkán örömteli feladat.
2015-11-18T14:41:27+00:00