Rendezvényhelyszín Budapesten több is van, mint kellene?

Rendezvényhelyszín Budapesten több is van, mint kellene?

 

IMG_4215

Ön szerint mennyi idő alatt lehetséges kiválasztani, hogy melyik a tökéletes, éppen az alkalomhoz illő rendezvényhelyszín Budapesten?

 

Ha éppen egy eseményt szervez, akkor úgy gondolja, hogy rendezvényhelyszín Budapesten több is van, mint kellene, mert online nehéz kiválasztani, személyesen pedig lehetetlen mindet megismerni?

 

 

 – Éttermek
– Kávézók
– Esküvői rendezvénytermek
– Bulihelyek
– Konferenciatermek
– Dísztermek
– Ötcsillagos szállodák rendezvénytermei
 – Exkluzív villák
– Álló- és étteremhajók

 

Ha csak nem akarja kockáztatni, hogy egy rosszul kiválasztott helyszín kellemetlenné tegye rendezvényét, és az ne olyan legyen, mint amilyennek Ön megálmodta – akkor érdemes referenciát gyűjteni, vagy egy kellő tapasztalattal rendelkező rendezvényszervezőtől tanácsot kérni.  

 

Rendezvényhelyszínt az esemény jellegéhez

 

IMG_9013

 

Privát vagy üzleti rendezvény? Legyen az bármilyen esemény  – esküvő, családi összejövetel, céges party vagy sajtófogadás –, a sikeres rendezvény kulcsa a rendezvényhelyszín.

Ha az mindenben megfelel az igényeinek: igazodik a résztvevők számához, a rendezvény hangulatához és céljához, csak akkor következzen a további megbízható partnerek: a catering szolgáltató, műsorvezető, esetlegesen a fellépők, zenészek, egy profi fotós kiválasztása.

 

Ha a rendezvényével

– építeni akarja cége márkáját,
– be akarja mutatni, hogy sikeres,
– le akarja nyűgözni üzletfeleit vagy barátait, rokonait,

Röviden: emlékezetes élményt akar nyújtani – akkor a helyszín kiválasztásakor ismerjen meg több alternatívát is!

Hogy lehet ezt a leggyorsabban megtenni, anélkül, hogy napokat töltene azzal, hogy személyesen felkeresi a lehetséges helyeket?

 

Ismertesse meg elképzeléseit egy rendezvényszervezővel, aki kellően széles helyismerettel rendelkezik, így Önnek csak a legjobbak közül kell választania.

IMG_0285

 

A Luxury Event több száz rendezvényhelyszínt ismer, kapcsolatot tart velük, így megkönnyíti ügyfeleinek a tökéletes, alkalomhoz illő rendezvényhelyszín kiválasztását.
Tekintsen meg néhányat az ügyfeleink által kedvelt rendezvényhelyszínek közül:

2015-03-27T12:04:41+00:00