Részt vettünk az Őszi Esküvő Kiállításon!

Részt vettünk az Őszi Esküvő Kiállításon!

Idén november 7-8. között rendezték meg első alkalommal az Őszi Esküvő Kiállítást a Hungexpo területén, amelyen természetesen cégünk is képviseltette magát. Szerencsére azt mondhatjuk, hogy kifejezetten pozitív tapasztalatokkal zártuk a rendezvényt – reméljük, azok is, akik meglátogattak bennünket!

KeFBz5Xe61dvlf21lbUfMFyKiePzUluS7K5TpVLSkyQ

Az Őszi Esküvő Kiállítást hatalmas érdeklődés övezte. A szakma apraja-nagyja képviseltette magát, rendezvényszervezők és szolgáltatók sokasága, az „esküvőszakma” mérvadó szereplői. Természetesen a Luxuryevent csapata is jelen volt kiállítóként a rendezvényen, amelyet végül teljes mértékben pozitív élményekkel zártunk.
Nagy öröm számunkra, hogy több mint 350(!) párt regisztrálhattunk, akiknek felkeltettük az érdeklődését szolgáltatásaink iránt, és remélhetőleg jövőbeli ügyfeleink közt köszönthetjük majd őket. Reméljük, hogy az ő álmaik esküvőjének megvalósításában is részt vehetünk!
Az érdeklődők figyelmét különböző nyereményjátékok keretében háláltuk meg, amelyeken rengeteg ajándékot illetve különleges szolgáltatást nyerhettek a kedves látogatók. Többek között veteránautó-bérlést, kézműves bonbonokat, 3D ajándéknyomtatást, fotósszolgáltatást a közelgő esküvőre, virág- és térdekorációt, leánybúcsús sminket és esküvői próbasminket, valamint cégünk ügyvezetőjének, Hanzély Attilának ceremóniamesteri szolgáltatásait, aki ügyvezetői tevékenysége mellett ceremóniamesterként is kiváló munkát végez.
Reméljük, hogy hasonlóan örömteli tapasztalatokkal gazdagodtak mindazok, akikkel találkozhattunk a kiállításon, valamint hogy a jövőben is megtisztelnek bennünket bizalmukkal. Fontosnak tartjuk elmondani, hogy január-február hónapokban két újabb esküvő kiállításra kerül majd sor. Aki szeretné lefoglalni álmai helyszínét a „Nagy naphoz”, az még mostanában tegye meg, hiszen a kiállításokat követően várhatóan végleg be fognak telni a legjobb, legszebb esküvői helyszínek!

2015-12-04T12:53:42+00:00