Szokványos sajtótájékoztatóból izgalmas állófogadás

Szokványos sajtótájékoztatóból izgalmas állófogadás

unalmas sajtótájékoztatóIlyen sajtótájékoztató sem volt még! Unalmas információáradat helyett izgalmas élmény minden résztvevőnek, ami garantálja a tökéletes sajtómegjelenést. Bármilyen utat is választ egy cég, érdemes a saját stílusát követve, de mégis valami meghökkentővel előrukkolnia.  Hogyan lesz izgalmas állófogadás egy formális sajtótájékoztatóból? Nos, minden csak kreativitás és rendezvényszervező kérdése!

 

Állófogadás kulináris élményekkel tarkítva

 

Az egyik legutóbbi munkánkkal átírtuk a megszokott sajtótájékoztatók menetét, és belevittünk egy kis csavart.  Ez nem csak remek hangulatot hozott, de kiváló visszajelzéseket is a sajtóorgánumokban.

 

unalmas sajtótájékoztató (2)A Beiersdorf egy globális bőrápolási cég, melynek több mint 150 leányvállalata van szerte a világon. Maga a cég nem, de a termékei biztosan ismerősek, már mindenki találkozott velük, vagy használta azokat.  A NIVEA például a világ egyik legismertebb bőrápolási márkája. Haladó szellemű cégként kedvelik a hatásos és meglepő újdonságokat. Ezért is jutottak arra a döntésre, hogy valamivel izgalmasabbá kéne tenni az egyszerűnek ígérkező sajtótájékoztatójukat.

 

 

Segítségünkkel sikerült egy egyedi és trendi koncepciót kidolgozniuk, ami illik a cég stílusához

 

Az esemény  helyszíne a Bazilika árnyékában pompázó Godunov étterem lett. Önmagában a helyszín is garanciát jelentett egy kivételes rendezvényre. Mivel lepték meg leginkább a vendégeket?  Az igazi meglepetés a felszolgált étel volt. Magyarország legszínvonalasabb molekuláris gasztronómiai technikával készült fogásai és koktéljai várták a vendégeket. A szemet gyönyörködtető kísérleti konyhaművészet és a meglepetés ereje megalapozta a csodás hangulatot.  Csak kevesen mondhatják el magukról, hogy kóstoltak narancskaviárt vagy gömbösített gyümölcslét. Hogyan lesz egy sajtótájékoztatóból izgalmas állófogadás? A titok, profi rendezvényszervezés, ami garantálja a tökéletes helyszínt és a gasztronómiai élmény, ami szükséges pluszt ad ahhoz, hogy emlékezetes legyen az esemény.

 

 

Pénztárcához igazított rendezvényszervezés

 

Legyen szó állófogadásról, sajtótájékoztatóról, vagy egy egyszerűbb céges vacsoráról, mi komolyan vesszük a munkánkat. A rendezvényszervezést, legyen akármilyen egyedi az igény, személyre szabjuk.

 

Röviden, mit nyújtunk ügyfeleinknek?

 – Rendezvényszervezés az ügyfél elképzelései szerint
 – Segítünk a szervezésben kreatív tanácsadással és egyedi koncepciók kialakításával
 – Teljes rendezvény lebonyolítását, koordinálását vállaljuk az ügyfél igényei szerint
 – Számos együttműködő partnerünk között megtaláljuk az Önhöz legjobban illőket, a lehető legjobb áron
 – Garantáljuk, hogy a költségeket a megbeszélt keretek között tartjuk.

 

 

Válasszon olyan céget, ahol a megrendelő igényei az elsők, és nincsenek kifogások. Nagy igazság, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen szakember. Legyen szó céges buliról, vacsoráról vagy egy állófogadásról. Mi megszervezzük, legyen bármilyen extrém is az esemény.

 

unalmas sajtótájékoztató (3)

Számunkra nincs lehetetlen, hiszen a rendezvényszervezés a szenvedélyünk!

 

2015-02-18T18:39:44+00:00