Vőfély vagy ceremóniamester?

Vőfély vagy ceremóniamester?

 

 Képkivágás7Mi a különbség, és kire lesz szükség?

 

 

A mai rohanó világban igazi felüdülést jelenthet, ha a házasulandók vállára nehezedő feladatok közül levesznek néhányat. Így a fennmaradó időt a valóban fontos pillanatok megélésére szentelhetik.

 

Egy fantasztikus esküvő alapja az összhang! Összhang a pár, az események, a vendégek és a szervezőcsapat között. A teljes összhang megteremtésében segíthet egy tehetséges ceremóniamester vagy vőfély.

 

 

Vőfély vagy ceremóniamester, mi a különbség?

 

 

 

Vőfély – A vőfély hagyományőrző ruhában jelenik meg, általában népies szófordulatokat használ, így teszi hangulatosabbá az esküvőt. Egészen a kikéréstől az esti lakodalomig mindent vezet és levezényel.

Képkivágás21

 

 

Ceremóniamester – A ceremóniamester gyakorlatilag a vőfély modern változata. A népies ruhát és szófordulatokat leszámítva a feladata ugyanaz. A ceremóniamester – a megbeszéltek szerint – vagy a szertartáson, vagy csak a vacsoránál kezdi meg tevékenységét.

 

Legyen szó ceremóniamesterről vagy vőfélyről, mindketten az est tökéletes lebonyolításáért felelősek – a vendégek szórakoztatása mellett. Inkább csak a stílus és az előadásmód különbözteti meg őket.

 

Miért kell ceremóniamester egy esküvőre?

 

Először azt kell eldönteni, hogy a lakodalom hagyományos stílust kövessen vagy legyen inkább modern?

 

Ha már sikerült eldönteni, hogy ceremóniamester vagy vőfély illik inkább a szertartáshoz, az első lépést sikerült megtenni.  A második lépés az ajánlatkérés a szimpatikusabb személyektől. A megfelelő személy kiválasztásakor nem szabad spórolni az idővel.
Csak személyes találkozón derülhet ki, hogy kinek van valóban tapasztalata a ceremóniamesteri vagy vőfélyi feladatokban. A személyiség és megbízhatóság mindenekfelett állt. Ezért érdemes akár kétszer is találkozni a végleges döntés előtt.

 

Elegancia és hagyomány egyben

 

Ha eleganciára és profi, határozott megjelenésű ceremóniamesterre, vagy hiteles és népies vőfélyre vágyik, a Luxury Event segít megtalálni a megfelelő személyt.

 

A legfontosabb, hogy az előzetesen, közösen megbeszélt menetrend szerint tökéletes harmóniában történjen az esküvő napján minden. A díszítés, az ételek, a helyszín, a zene, a fotós és a tökéletes hangulat garantált.

 

631

 

Legyen szó ceremóniamesterről, vőfélyről  – vagy bármely szolgáltatásunkról –, a célunk az, hogy a párokra nehezedő terhet nullára redukáljuk.

 

Válasszon olyan szolgáltatót, ahol nem csak a szervezőcsapatnak, de a ceremóniamesternek is hivatása a szertartás emlékezetessé tétele.

A profi és határozott ceremóniamester a szertartás lelke

2018-08-01T12:13:57+00:00