Bambuszbár

Bambuszbár

Bambusz Bár az ősfás, csodálatos Óbudai Rendezvényparkon belül található. A 850 négyzetméteres, fedett-teraszos rendezvényhelyszín ötvözi a természet közeliséget és a funkcionalitást.

Kiválóan alkalmas májustól szeptember végéig kerti partik, esküvők, céges rendezvények és csapatépítő tréningek lebonyolítására. A 630 négyzetméteres vendégtér 3-4 m közötti magassága egyénre szabható dekorációs lehetőségeknek biztosít teret. Jó idő esetén (ami szinte mindig van) az oldalfalait felhúzzuk, így a nyári, kellemes „teraszos érzés” maximálisan biztosított. Ha pedig kint szelesebb idő kerekedik, akkor az oldalfal leengedésével biztosítjuk a zavartalan hangulatot. A park részeként található gondozott kertben, a 25 m-es feszített víztükrű, világított medence mellett élmény a szórakozás.

Azon pároknak, akik ebben a csodálatos környezetben szeretnék kimondani a boldogító igent kedvesüknek, a Bambusz Bárhoz kapcsolódó kerti tavon szigetet alakítottunk ki egy meghitt szertartás helyszínéül. A Bambusz Bár hatalmas tánctere a 25 m-es bárpultjával a felhőtlen szórakozáshoz nyújt kellő teret, míg a vacsorához rendelkezésre álló közel 300 négyzetméteres rész minimum 100 főtől, de legfeljebb 250 főig nyújt kényelmes étkezési helyszínt.

A Rendezvénypark egyaránt megközelíthető gépjárművel és tömegközlekedéssel. Autóval a Mozaik utcai „K-híd”-on keresztül érkezünk a szigetre. Tömegközlekedéssel a H5-ös HÉV Filatorigát megállóból gyalogosan, vagy csak hétvégenként, a 226-os busszal érkezhetünk. Ingyenes parkolónkban közel 100 gépkocsinak biztosítunk helyet…

2018-05-30T08:10:55+00:00