Casa pomod’oro

Casa pomod’oro

„A Casa Pomo d’oro a Trattoria Pomo d’oro legújabb gyermeke. Egy élménykonyha, ahol Alessandro Manna executive chef segítségével profik és amatőrök egyedülálló gasztronómiai élményeket szerezhetnek.

Budapest legújabb exkluzív gyöngyszeme, mely helyszíne lehet magán partiknak, céges vacsoráknak, borkóstolóknak, sajtótájékoztatóknak és családi rendezvényeknek.”

A Trattoria Pomo d’Oro után, egy egészen új küldetésbe vágtunk bele a Casa Pomo d’Oro-val, hiszen egy új szemléletmód alapján létrehoztuk a multifunkcionális konyhát.

Mitől multifunkcionális?

Gyakran mondják, hogy a családoknál a konyha a lakás szíve, vagy egy baráti összejövetelnél, hogy a buli bizony mindig a konyhában van…

Ezért is teremtettünk egy olyan környezetet, ahol központban egy élménykonyha áll. A Pomo d’Oroban Alessandro Manna fiatal sziciliai executive chef segítségével biztosítunk egy utat mindenki számára a nemzetközi gasztronómia világába.

Hogy ez mit is jelent?

Helyet adunk borvacsoráknak, vendég séfekeknek, valamint oktatásokat tartunk amatőröknek és profiknak – nemcsak az olasz, de a nemzetközi konyha területén egyaránt.

Workshopokon keresztül megismerhetik Olaszország régióit az alapanyagokon és gasztronómiájukon keresztül.  Kialakításának köszönhetően ezzel a miliővel tökéletes helyszínt biztosítunk exkluzív privát rendezvények, szülinapok, sajtótájékoztatók, céges bulik és koktél partik megrendezésére is.

Ha szeretnél a barátaidnak egy feledhetetlen élményt biztosítani, ahol a különleges gasztronómiai élményeket egy különleges helyen élhetitek át, mi megadjuk erre a lehetőséget. Csak hívd meg őket, a többiben mi segítünk!

Látványkonyhánk teljes egészében felszerelt a legmodernebb konyhai technológiával (Thermo mix, Szuvid, Pacojet felszerelések is segítik a konyhai feladatok ellátását).

 

2019-04-02T11:04:01+00:00