Citadella

Citadella

A helyszín kiváló adottságainak köszönhetően szinte bármilyen típusú és létszámú rendezvény lebonyolítható nálunk, a lehetőségeknek csak a fantázia szab határokat. 

A Citadelláról látható panoráma a világörökség része. Ez a gyönyörű panoráma feledhetetlenné teszi esküvői ceremóniáját, különleges hangulatot ad céges rendezvényének.

Panoráma terem

A Citadella északi oldalán elhelyezkedő Panoráma rendezvényterem egyik oldalát alkotó üvegfal káprázatos kilátást garantál az itt szervezett  rendezvény meghívottjainak.  A Duna, a Lánchíd, a Budavári Palota, a pesti Belváros, a budai Víziváros és a Tabán páratlan látványa teszi a termet igazán különlegessé. Igazi kvalitásait a város esti díszkivilágításakor mutatja meg.

160 négyzetméteres alapterülete gálavacsora vagy egyéb ültetett rendezvény esetén 100 vendég, állófogadás és cocktailparty esetén 150 fő befogadására alkalmas.

Számtalan esemény tökéletes otthona lehet: céges rendezvények, sajtótájékoztatók, esküvők, zenés és táncos mulatságok is otthonra találhatnak a rendezvényterem falai között.

A Panoráma terem egybenyitható az egy szinttel lejjebb lévő Fogadó teremmel, így nagyobb létszámú és szeparált programok megrendezésére is lehetőség nyílik.

Kupola rendezvényterem

A Kupola rendezvényterem egyedi formája és kivételes belmagassága miatt rendkívüli rendezvények befogadására is alkalmas. A félköríves kialakítás, a dupla rétegű kupolatető, a

tágas légtér különleges atmoszférát kölcsönöz a helyszín számára. A 320 négyzetméteres terem díszétkezés esetén 200 fő, állófogadás, előadás és más széksoros elrendezés esetén 300 fő elhelyezésére alkalmas. Sokoldalúságának köszönhetően alkalmas konferenciák, termékbemutatók, céges rendezvények és esküvők megrendezésére is. A Kupola teremhez közvetlenül kapcsolódó Fogadó terem megnyitásával lehetőség nyílik a rendezvényhelyszín bővítésére. Rendezvényhelyszín portfoliónkat, többek között a Kupola termet is megismerheti bemutatkozó kisfilmünkből

Fogadó terem

A különleges hangulatú, történelmi korokat idéző Fogadó teremcsoportot három egybenyíló rendezvényterem alkotja. A legnagyobb, 160 négyzetméteres, beépített bárpultokkal rendelkező, boltívesen kialakított, téglával és kövekkel kirakott, enyhén íves téglalap alakú teremhez szervesen kapcsolódik két azonos méretű, 35 négyzetméteres, ablakaival Budapest panorámáját ígérő kisebb terem. Fényekkel és dekorációval igen hangulatossá és egyedivé varázsolható. A rendezvényhelyszín kiválóan alkalmas állófogadás, termékbemutató, zenés és táncos rendezvény, konferencia megrendezésére, valamint vendéglátás, szekciótermek elhelyezésére, téma partik befogadására. Adottságait tekintve bármilyen rendezvény megjeleníthető itt.

Udvari nagyterasz és kert

A Citadella belső udvarán elhelyezkedő szabadtéri rendezvényhelyszín. A Citadella északi oldalán lévő boltíves kőkapun keresztül ugyanúgy megközelíthető, mint a déli oldalon kialakított lépcsős feljáraton. Szinteltolásos 550 négyzetméteres terasszal, és 700 négyzetméteres, növényzettel tarkított kerttel rendelkezik. A helyszín kiválóan alkalmas céges partik és promóciók, autó bemutatók, családi napok, zenei előadások, egyéb szabadtéri rendezvények lebonyolítására.

Lődomb

A Citadella nyugati részén található 6500 négyzetméteres zöldterület enyhe lankája és a Dunára néző panorámája koncertek, kulturális programok, előadások, vagy akár céges családi napok tökéletes helyszíne lehet. Színpad és sátor építése egyedi engedélyezés alapján lehetséges.

Citadella sétány

A Citadellát körülölelő sétány az évek során több alkalommal bizonyította, hogy kiválóan alkalmas sport- és társadalmi események megrendezésére. Otthont adott már fesztiválok, kirakodóvásárok, kerékpár- és futóversenyek, ládaderbiszámára is.

A szabadtéri rendezvényhelyszínek együttesen 3-4000 fő befogadására alkalmasak. A vendéglátás biztosítható.

Jól megközelíthetőek személygépjárművel vagy busszal. Ingyenes parkolási lehetőség 50-60 gépkocsi számára lehetséges.

Panoráma terasz

A Citadella keleti csücskénél, a Szabadságszobor lábánál elhelyezkedő kövezett, körpanorámás 400 négyzetméteres terület koncertek, ünnepségek, kulturális programok megrendezésére alkalmas.

Lounge terasz

A Citadella egyik legszebb szabadtéri helyszíne számos rendezvénytípus tökéletes otthona. A májustól szeptemberig használható terasz ideális felület lehet cocktailpartyk, köszöntők, születésnapi bulik számára.

2018-05-30T08:40:51+00:00