Duna Event Rendezvényhajó

Duna Event Rendezvényhajó

A hajózás romantikája örök – békés és izgalmas, nyugodt és vad. A vízen ringatózó hajók egyszerre képviselik a nyári kalandot, a szerelmet, a könnyed eleganciát, az exkluzivitást.

A Duna Event hajó a Batthyány téren, gyönyörű környezetben horgonyoz, ahol az év 365 napján várjuk Önt!

Lounge

Könnyed eleganciára vágyik? A Duna Event Lounge-ban rátalálhat. A rohanó belváros szívében, mégis csöndes, exkluzív környezetben, a Duna vízén. A Batthyány téren könnyen megközelíthető helyszínen, ingyenes parkolási lehetőséggel. A Duna Event 140 fő befogadására alkalmas Lounge terme esküvők, nagyszabású rendezvények, gálavacsorák, céges partyk megtartására egyaránt alkalmas. A panoráma semmihez sem fogható, a hullámzó Duna nyugalmat áraszt, a hátteret pedig a Parlament gyönyörű épülete adja.

Terrace

Könnyű szél fúj a Duna felett, az elegáns hölgyek és urak a hajó korlátjának dőlve élvezik a látványt, miközben finom koktélt szürcsölgetnek – látkép a Duna Event teraszáról, amely esküvői szertartások megrendezésére, fotózásokra, exkluzív divatbemutatókra, koktél-partikra egyaránt tökéletes helyszín. A befogadóképessége: 80 fő.

Meeting room

Konferenciát szervez és helyszínt keres? A Duna Event hajó várja Önt! Nálunk exkluzív környezetben, gyönyörű helyszínen fogadhatja partnereit és cserélhet velük eszmét az 50 fő befogadására alkalmas Meeting Roomban, amely akár kisebb üzleti találkozók barátságos, ugyanakkor elegáns helyszíne is lehet.

2019-03-07T13:29:23+00:00