Eclectica Restaurant

Eclectica Restaurant

A neoreneszánsz épületegyüttes, a Várkert Bazár rekonstrukcióját követően az Öntőház udvarban található, klasszikus környezetben álló üvegpavilont, modern, elegáns borbárrá és egyben rendezvényhelyszínné varázsoltuk.

A hangulatos Bazaar különleges kulináris élményt kínál igényes bisztró stílusban,hétfőtől-vasárnapig várja a megpihenni és feltöltődni vágyókat egy-egy hosszú séta, vagy sietős nap előtt és után a várnegyedben.

A modern belső kialakításnak, az olajzöld, barna és szürke színeknek köszönhetően igazán meleg és barátságos hangulatot áraszt, így pazar helyszíne a kisebb-nagyobb családi, vagy céges rendezvényeknek is.

Foglaljon helyet kényelmes székeinkben a hatalmas ablakok mögött, és gyönyörködjön a főváros lélegzetelállító panorámájában!

 

A könnyed és lendületes étterem jól tagolt belső tereiben harmonikus stíluspárosításokat láthatunk: a szögletes és kerekded formák találkozása, a lelógó dizájner-lámpák, az izlandi zuzmókból készült élő dekorfal, mind-mind a helyszín egyediségéről árulkodnak.

A hatvanféle nedű mellett, ínycsiklandó falatok, ízletes tapasok, sajt- és sonkatálak közül szemezgethetnek vendégeink, ráadásul  egy 400 négyzetméteres, 150-200 vendég fogadására alkalmas, tetőteraszon is gyönyörködhetnek a pazar kilátásban.  A bárhoz továbbá egy panoráma-terasz is tartozik, ami télen-nyáron exkluzív területet és széleskörű lehetőségeket biztosít ügyfeleink elképzeléseinek megvalósításához.

A Bazaar Snack&Wine Bar a főváros eddig még felfedezetlen különleges ékszerdoboza, ahol a különleges stílusok és az elegancia egy nem mindennapi gasztronómiai élménnyel párosul!

2019-04-02T11:06:23+00:00