Eiffel Palace

Eiffel Palace

Az Eiffel Palace Konferenciaközpont ideális rendezvényhelyszín különböző típusú és létszámú budapesti rendezvények lebonyolításához.

A rendezvényközpont a több építészeti díjjal is büszkélkedő, felújított 19. századi presztízsirodaház, az Eiffel Palace földszintjén helyezkedik el. Központi, belvárosi lokációja révén könnyen megközelíthető, különleges adottságai révén pedig a történelem és a modernitás keverékének exkluzív hangulatát árasztja.

A 8 különálló konferenciaterem összenyitásával (1-2-3, 4-5-8, 6-7) nagyobb csoportok befogadása is rugalmasan megoldható.

Az utcára néző termek természetes benapozottsága, illetve a kellemes beltéri levegőminőséget biztosító frisslevegő mennyiség egész napos rendezvények megtartását is lehetővé teszi.

Az épületben üzemelő catering cégek széleskörű étel- és italválasztékot, és rugalmas szolgáltatást kínálnak akár a konferenciaközpont területén, akár az irodaház éttermeinek egyikében (Eiffel Bistro, St. Andrea Bor- és Gourmet Bár).

Konferenciacsomagjaink tartalmazák a legmodernebb, beépített audiovizuális technikai hátteret (projektor, vászon, hangosítástechnika), a rendezvényhelyszín teljes területén elérhető Wi-Fi kapcsolatot, a folyamatos biztonsági szolgálatot, valamint a takarítást.

Tapasztalt technológiai partnerünk, a StreamPunk, bármilyen rendezvénytípus élő közvetítését, illetve rögzítését vállalja.

2019-04-02T11:12:25+00:00