Groupama Aréna

Groupama Aréna

Az Aréna megálmodói már a tervezőasztalon is egy többfunkciós, kreatív és elegáns komplexumot vizionáltak maguk elé, így azon törekvésünk, miszerint a futball világ mellett partnereink rendezvényeit is teljes körűen kiszolgálhassuk, adott volt a kezdetektől.

 

Erősségünk a precizitás, rugalmasság és gyorsaság. Tágas tereinket és innovatív hirdetési felületeinket igyekszünk a megszokott alapkoncepciók mellett egyedi, kreatív és formabontó megoldásokkal személyre szabottá tenni, így tökéletesen visszaadva szponzoraink arculatát és identitását.

A Groupama Aréna a Ferencvárosi Torna Club otthonaként, Európa egyik legmodernebb létesítménye, ahol a futball események mellett, számos üzleti és privát rendezvény megrendezésére is lehetőség nyílik. A többfunkciós komplexum elegáns és tágas tereinek köszönhetően teret enged a kreativitásnak, hogy a megszokott alapkoncepciók mellett a lehető legszemélyreszabottabban szolgálhassuk ki partnereinek igényeit.

 

Kollégáink gyors és precíz munkájukkal törekszenek arra, hogy rendezvényeink arculata minden tekintetben illeszkedjen a partner személyes vagy vállalati profiljához. Számunkra nem csupán a rendezvények lebonyolítása a cél, hanem a jó ajánlás kiérdemlése egyaránt. Büszkék vagyunk arra, hogy már több mint 500 partnerünket köszönthettük. Reméljük hamarosan Önt is körükben üdvözölhetjük!

2019-04-01T12:43:02+00:00