Jardinette

Jardinette

Az esküvői rendezvény megszervezése során nagyon nagy odafigyelésre és minden apró részlet tökéletes összehangolására van szükség.

Legyen szó öltözékről, dekorációról, helyszínről, étkezésről, a Jardinette szeretne legalább egy terhet levenni a válláról sokszínűen összeválogatott menükínálatával.Hiszen egy esküvői rendezvény fénypontja sok esetben maga a vacsora, amikor finom ételek kíséretében beszélgetünk szeretteinkkel, barátainkkal. A társalgáson és a jó ételeken kívül sokan úgy próbálják fokozni a hangulatot, hogy különböző szórakoztató játékokkal vidámítják a vendégeket. Így az esküvői rendezvény nemcsak egy szertartás lesz, hanem egy felejthetetlen társasági élmény a pár és az egybegyűltek számára is.

Miért választották a Jardinette-et vendégeink mint esküvői helyszín? – összegyűjtöttük a legfontosabb szempontokat …

 • Hangulatos kert hatalmas gesztenyefákkal Budapest szívében
 • Óriási csupa üveg télikert közvetlenül a kert mellett
 • Séf 30 év magyar és nemzetközi tapasztalattal
 • Jó ár-érték arány
 • 10 éves tapasztalat az esküvői rendezvény lebonyolításában
 • Profi és barátságos felszolgálók, rugalmas szervezés
 • Értékesítő és étteremvezető kollega maximálisan vendégbarát
 • A kollegák még hajnali 5-kor is türelmesek és kedvesek
 • Segítség, tanácsadás díszítés és zenekar megszervezésében
 • Az esküvői rendezvény szertartása a kertben is tartható és nem utolsósorban …
 • ezen a napon Ön és párja a legfontosabb számunkra!

A Jardinette az utóbbi évek egyik legnépszerűbb esküvői helyszín lett a budapesti kert-éttermeket kedvelők körében.

Évente 30-40 esküvői rendezvény bonyolítását végezzük nagy gyakorlattal és jól ismerve a különféle ételekkel, italokkal és más szolgáltatásokkal kapcsolatos igényeket.

Éttermünk 120 főig ideális és hangulatos esküvői helyszín Budapest szívében.

 

 

Nagy tapasztalatunk van vállalati rendezvények, céges események szervezése terén is. A legkülönfélébb rendezvény típusok megszervezésében vett részt éttermünk az elmúlt évtizedben. és bár a karácsonyi parti kimagaslik a többi esemény közül, szerveztünk már sajtótájékoztatót és divatbemutatót is, de helyszínt biztosítottunk kötetlen hangulatú partner-találkozóhoz is. Egész évben kitűnő választás a Jardinette étterem legyen szó ügyféltalálkozóról, kolléga-partiról, konferenciáról, tanfolyamról, sajtó reggeliről, árubemutatóról, könyvbemutatóról, állófogadásról, stand-up comedy partiról vagy sajtókonferenciáról.

 

A télikertben 80 főt tud leültetni különféle (négyzet-, téglalap alakú asztaloknál vagy színházi) ülésrenddel. A kőépület 40 főt fogad be, itt a kivetítés is megoldható, ami alkalmas szórakoztatásra, de céges rendezvény esetében előadások megtartására is tökéletes. Mindkét termet kiegészítheti a kert, mely alkalmas a vendégek fogadására, de természetesen egy kerti parti vagy állófogadás megtartására is. A Jardinette borospincéje nemcsak kisebb 10-15 fős üzleti ebédekre vagy vacsorákra alkalmas, egy-egy nagyobb létszámú partit megelőző vendégfogadáskor egy borkóstolóra is ideális választás.

 

Vállalati rendezvény szervezésekor a svédasztalos büfékínálatot, nagyobb létszám esetén a tányér-szervizes elegáns felszolgálást javasoljuk. Állófogadásokra, bemutatókra kiválóan alkalmasak a különféle falatkákból, tapas-okból összeállított tálak is.

 

Igény szerint segítünk partnereinknek a céges rendezvény során felmerülő egyéb szolgáltatások megszervezésében is. Így például ajánlunk zenekart, fellépő művészeket, kaszinót vagy pókert.

 

2019-04-02T11:30:56+00:00