Rubin Group

Rubin Group

Cégünk 2006-ban indult útjára a Rubin rendezvényhajóval. Innovatív megoldásainknak és egyedi belső tervezésű hajóinknak köszönhetően mára már flottánk hét hajóval büszkélkedhet. Több, mint 10 éves tapasztalatunknak köszönhetően számtalan esküvőt, céges és privát rendezvényt, valamint gasztronómiai partyt bonyolítottunk le. Célunk, hogy feledhetetlen élményben legyen része Önnek és vendégeinek.

Céges és privát rendezvények a hajón

Exkluzív hajóflottánk az év bármely időszakában helyszínt ad céges és privát rendezvényeknek. Vegyék célba Budapest, Szentendre és Visegrád látványosságait egy bor vagy pálinkakóstolással egybekötve.Megfelelő technikával, hangosítással és cateringgel rendelkező hajóink különleges rendezvényhelyszínt biztosítanak az Ön és, partnerei számára.A legszebb ajándék, ha családunk, barátaink körében ünnepelhetjük meg életünk legfontosabb eseményeit. Legyen az születésnap, névnap, keresztelő vagy házassági évforduló, legény vagy leánybúcsú. Biztosítjuk rendezvényének problémamentes megszervezését és lebonyolítását, hogy a fontos pillanatok valódi részesei lehessenek.

Esküvő a Dunán

Szeretné egyedivé tenni a nagy napot? Olyan helyen szeretné megünnepelni élete egyik legszebb napját, ahol csak az ön vendégei vannak? A Duna varázslatos esküvőhelyszínt biztosít. Legyen az Budapest vagy a Dunakanyar, esetleg délre fekvő részek. Exkluzív rendezvényhajóinkon önfeledten oszthatja meg boldogságát szeretteivel, gyönyörű környezetben. Kész magyaros és nemzetközi menüsorokkal vagy egyedi igények szerint összeállított esküvői menüvel várjuk kedves vendégeinket.

2019-03-01T11:52:20+00:00