Buddha Bar Hotel

Buddha Bar Hotel

A 2012 nyarán megnyílt Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace a világhírű Buddha-Bar Hotels Kollekció második szállodájaként várja vendégeit.

 Buddha-Bar koncepciót követve a luxusszállodában a kortárs modern ázsiai-gyarmati belsőépítészeti stílus jegyében kialakított éttermek, bárok és lounge-ok szolgálják a tökéletes kényelmet és kikapcsolódást.

Ez a lenyűgöző 5-csillagos luxusszálloda Budapest elsőszámú sétálóutcája, a Váci utca szomszédságában, a százéves Klotild Palota történelmi épületében kapott helyet. Négy gyönyörűen felújított homlokzattal körülölelve, melyek még az 1900-as években épültek, a szálloda 102 szobával, számos egyedi lakosztállyal és rendezvénytermekkel várja vendégeit.

A Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace rendezvénytermei ideális helyszínt kínálnak vezetői találkozók, konferenciák vagy speciális események szervezéséhez. A Klotild Palota impozáns épülete és a luxus jegyében kialakított szálloda garanciaként szolgálnak sikeres tréningek, szemináriumok és workshopok számára.

Amennyiben egyedülálló környezetet keres incentive eseménye vagy egyéb rendezvénye részére, a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace lehetőségeinek széles választékából biztosan megtalálja az Önnek megfelelő megoldást.

A „hagyományos” konferenciaszolgáltatások mellett a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace rendezvények végtelen variációját kínálja a testületi ülésektől a termékbevezetéseken keresztül a divatbemutatókig.

2020-08-29T07:08:09+00:00