Helyszíneink 2018-03-14T15:10:45+00:00

Partner helyszíneink


Academy Golf Club Budapest

Az a miliő, amit az Academy Golf Club, mint rendezvényhelyszín biztosít, egyedülálló lehetőségeket kínál a magán illetve üzleti események, exkluzív színvonalú..


Ádám Villa

A környezet, elhelyezkedés
A Rendezvényhelyszín a Városliget és az 56-osok tere szomszédságában a Városligeti fasor romantikus és elegáns villasorának egyik gyöngyszeme. Budapest szívében..


Aranytíz Kultúrház

Az épület adottságai, a termek jellegének sokszínűsége, magas szintű felszereltsége és variálhatósága alkalmassá teszik a létesítményt szinte bármely típusú rendezvény..


Barabás Villa

Barabás Miklós, a XIX. század kiemelkedő festőművésze 1839-ben vette meg a Városmajor utca 44. sz. alatti szőlőskertet, melyen már akkor is állt egy présház és egy pince. A festő 1840-ben saját tervei alapján..


Bodor Major

Bodor Ferenc és családja ebbe a környezetbe álmodta meg és a tájba illően valósította meg a vidék egyedülállónak mondható lovaskomplexumát, a Bodor Majort.
A különböző..


Budai Vár – Savoyai Terasz és Újvilág Kert

Savoyai Terasz
A Magyar Nemzeti Galéria előtt elterülő teraszt az 1900-as évek óta Savoyai Jenő herceg, a híres osztrák hadvezér neobarokk bronz lovas szobra díszíti, amely Róna József szobrászművész..


Budapesti Történeti Múzeum

A királyi székhelyet, az 1241-42-es tatárjárást követően IV. Béla helyezte Esztergomból a stratégiailag jól védhető és megerősíthető budai Várhegyre. A királyi várpalota I. (Nagy) Lajos..


Budavári Szalon

A Magyar Tudományos Akadémia budavári épületegyüttese nem egyszerűen egy történelmi épületcsoport, hanem maga a magyar történelem. A Kapisztrán tér – Úri utca – Országház utca..


Budavári Labirintus

A világviszonylatban egyedülálló labirintusrendszer a csaknem félmillió évvel ezelőtt hévizes feltörések, kimosódások révén jött létre. A gömbfülkéket később hadi..


Búsuló Juhász Étterem

1937-ben nyitotta meg kapuját az étterem, mint fogadó, nevét Izsó Miklós szobráról kapta, aminek másolata a mai napig megtalálható az étteremben – az eredeti szobor a Nemzeti Galériában..


Café 57 Restaurant

Budapest első minimalista bárjaként nyílt meg 2011 májusában a Rózsadombon. A sikeres indulást követően a vendégek igényei kijelölték a tovább fejlődés irányát, így vált a..


Citadella

A helyszín kiváló adottságainak köszönhetően szinte bármilyen típusú és létszámú rendezvény lebonyolítható nálunk, a lehetőségeknek csak a fantázia szab..


Domus Vinorum Borház

A Borház egyedi hangulatot biztosít akár egy családias esküvői vacsora megrendezésére, akár egy nagy létszámú esküvői mulatság lebonyolítására. A helyszínt igény szerint..


Erzsébet Királyné Étterem és Szálloda

A 200 fő befogadására alkalmas étterem kellemes hangulatával és finom ételeivel várja a vendégeket. Az étterem remek helyszín családi összejövetelek, különleges alkalmak, üzleti ebédek,..

 

Savoyai Kastély Szálloda és Étterem, Ráckeve

Főváros közeli, csendes, vízparti környezetben fekvő kastélyszállóban az év bármely szakában szervezhető esküvői rendezvény, emellett a kastély családi-és vállalati események..


Fenyőharaszt Kastélyszálló

Céges rendezvények

Céges rendezvény helyszíneként minden lehetőség adott egy valóban egyedi, ugyanakkor a kor követelményeinek megfelelő technikai feltételek között szervezett tréning, konferencia,..


Festetics Kastély Helikon Kastélymúzeum

A Kastély bámulatos szépsége az elmúlt századokban is koronás főket, főhercegeket, diplomatákat, híres családok tagjait vonzott ide. Az utóbbi két évtizedben olyan neves látogatói voltak, mint..


Fortuna Szálloda és Étteremhajó

A főfedélzeten a recepció, az exkluzív kivitelű, elegáns “Lord Nelson” étterem, a “Szirén” konferenciaterem, valamint egy tradicionális tárgyalószalon, a “Nelson” található.
A hajó valamennyi helyisége..


Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest

Szecessziós pompával és modern kényelemmel kápráztatja el vendégeit Budapest e híres építészeti gyöngyszeme. Az épület akár 140 fő befogadására is alkalmas rendezvénytermei..


Gellért Hotel

A Gellért hotel fekvése különösen kedvező: festői környezetben a Duna-parton, közvetlenül a Gellért-hegy lábánál helyezkedik el. Könnyedén megközelíthető – a belvárostól..


Zsófia Rendezvényhajó

Elegáns és egyben trendi környezetben, nyáron légkondicionált, télen fűthető utastérrel várja vendégeit. Könnyen átrendezhető, igényekhez alakítható belső konferenciaterem és panoráma..


Gerbeaud Ház

A legendás Gerbeaud Cukrászda Budapest szívében, a Vörösmarty téren méltán büszkélkedik azzal, hogy Európa egyik legrégibb, legnagyobb, tradíciókban leggazdagabb és leghíresebb..


Wedding Garden

A Wedding Garden Budapest szívében helyezkedik el, a belvárostól alig 10 perces útra. A hajógyári szigeten 25.000 négyzetméteren elterülő golf klub ősfákkal valamint Dunával határolt, gondozott parkban..


Gödöllői Grassalkovich Kastély

A Budapesthez közeli városban található kastély falai közé fontos és kiemelkedő kulturális eseményeket szerveznek, mint a Nemzetközi Hárfafesztivál, Liszt Fesztivál, valamint évek óta..


Gundel Étterem

Rendezvénytermek a Gundel Étteremben

Erzsébet Királyné és Andrássy Terem
A rokokó hangulatú, arany stukkókkal díszített, elegáns teremhez gyönyörű vörösmárvány..


Hadtörténeti Múzeum

Budapest legreprezentatívabb helyszínén, a Budai Várban található a magyar kulturális élet egyik leglátogatottabb intézménye, a Hadtörténeti Intézet és Múzeum. Jellegzetesen klasszicista..


Hemingway Étterem

Az esténként megvilágított szökőkút hűs párával hinti be a teraszt. Ősszel a terasz nagy része befedésre kerül és a napfényes Pálmaház citromfáival, pálmáival nyarat..


Hubay Zeneterem

A II. világháborút követően a hírneves zeneterem Csipkerózsika-álomba merült, csak 2008-ban nyílt meg újra a nagyközönség előtt, miután a Hotel Victoria tulajdonosai megvásárolták..


Iparművészeti Múzeum

A terem és az azt körbeölelő két galériaszint, amelyek a kiállításoknak adnak helyet, a fehérre festett, csipkézett boltíves oszlopcsarnokkal egészen egyedi hangulatot biztosítanak a látogatóknak..


Kerpner Vendégház

A Kerpner Udvarház az M5-ös sztrádától néhány kilométerre, több országos jelentőségű természetvédelmi terület találkozási pontján, a kerek erdő közepén..


Kiscelli Múzeum

A barokk épületegyüttesben a földszintes melléképületek karéjából emelkedik ki az egyemeletes kolostorépület a sekrestyével és az oratóriummal. A templom építése után kedvelt..


Magyarság Háza

Az Alapítvány jelenlegi tevékenységének középpontjában a határon túli magyar és a hazai szellemi élet képviselői közötti kapcsolatok szervezése, a kulturális örökség..


Magyar Mezőgazdasági Múzeum

Az erdélyi gótikus vajdahunyadi vár kínálta az épületcsoport fő motívumát, ezután kapta az elkészült épületcsoport a nevét: „Vajdahunyadvár”. Az épületegyüttes a..


Magyar Nemzeti Galéria

A Galéria nem csak a jó ismert főépülettel, de két másik rendezvényhelyszínnel is kecsegtet. Az újdonságnak számító Kőtár és a volt Ludwig Múzeum területe is kitárta kapuit a..


Magyar Sajtóház

A Sajtóház aulájából és az utcáról egyaránt megközelíthető a rendezvények színvonalas
catering-jét biztosító Hafér étterem és kávézó. A..


Marriott Hotel Budapest

A Budapest Marriott Hotel a város szívében, a Duna korzón helyezkedik el és káprázatos panorámát nyújt a Dunára, a budai hegyekre, a Várra és a Lánchídra. A..


Parlament

A protokoll fogadások lebonyolításának fő színhelye a Magyar Országház kiemelt termei: Vadászterem, Gobelin-terem, Delegációs terem, Főrendházi ülésterem.

Országalma Étterem..


Pál-völgyi Barlang

A kőfejtő területe bármilyen szabad ég alatt megtartható rendezvény esetén kiváló helyszínt biztosít családi napok, akadály- és sportversenyek, bemutatók, kiállítások..


Ramada Resort Aquaworld Budapest

A legnagyobb terem kapacitása 550 fő. Mobil falak segítségével akár 15 különböző méretű szekcióterem is kialakítható. A szálloda legfelső, nyolcadik emeletén exkluzív rendezvények..


Rozmaring Kertvendéglő

Az elegáns és barátságos hangulatú fedett terem mellett, borospince, külön rendezvényterem és teniszpálya is vendégek rendelkezésére áll.
Az étterem az éttermi szolgáltatások..


Szépművészeti Múzeum

A Hősök tere és a Városliget festői környezetében helyezkedik el a Múzeum épülete. A Szépművészeti Múzeum gyönyörű kiállítótermei rendkívül alkalmasak elegáns..


Természettudományi Múzeum

A 2004-ben megnyitott, üvegkupolás új közönségforgalmi és kiállítótér több száz fős rendezvények megtartására is lehetőséget nyújt. Az üvegpadlóval fedett,..


Udvarház Étterem

Nyári esténken a teraszról a panoráma lenyűgöző, erről a pontról Budapest valamennyi hídja látható. Az étterem látvány-grillkonyhájának remekeit májustól szeptemberig ajánljuk…


Vasarely Múzeum Budapest

Victor Vasarely szülőhazája fővárosának adományozott gyűjteménye – mely teljes munkásságát felöleli – a budapesti Vasarely Múzeum, az óbudai Zichy-kastély melléképületének..


Vasúttörténeti Park

Európa első Vasúttörténeti Parkja különleges, világviszonylatban is egyedülálló rendezvényhelyszín. A Magyar Vasúttörténeti Park Budapesten a XIV. kerületben, a Tatai út 95. sz. alatt..


WAX

A Wax Kortárs Galéria épületegyüttese 2001 óta ad otthont céges rendezvényeknek, és egyéb kulturális eseményeknek. Az eredeti állapotában felújított bőrgyár különböző..


Versailles Rendezvényterem

A rendezvénykomplexum egy 400 m2-es, és egy 150 m2-es egybenyitható teremből áll, amely alkalmas 30-tól akár 500 fős események lebonyolítására is.
A rendezvény helyszínek sokaságában elegáns,..


Vista Rendezvényterem

Modern stílusú belvárosi rendezvényterem, amely belső kialakításának, könnyű dekorálhatóságának, központi elhelyezkedésének köszönhetően számos rendezvény fajtára..


Zenetudományi Intézet

Igényesen kialakított színházterme kitűnően egybekapcsolható a mellette lévő udvarra nyíló, hangulatos rendezvényteremmel.

Termek

Kodály terem (150 m2)
Bartók terem (130 m2)
Haydn terem (130 m2)
Udvar (355..


Bara Hotel

A Bara Hotels 1998 óta üzemel a Gellert-hegy lábánál, az Erzsébet-híd, a Budai Vár és a BAH csomópont között, tíz percre a pesti belvárostól. A Bara Hotels szállodái mellett került..


Balassi Konferenciaközpont

A Gellérthegy nyugati oldalán, a Kis-Gellérthegyen lévő épületben van a 600 fő biztonságos, egyidejű befogadására alkalmas, hangszigetelt, légbefúvásos, mozivászonnal felszerelt, világos..


Bodrogi Kúria

A Bodrogi Kúria egy Budapesthez közeli, gyönyörű 34 hektáros erdőben felépített szálloda,48 szobával, 2 étteremmel, 4 konferenciateremmel, fitness teremmel, egy csodálatos élményfürdővel és egy..


Boom&Brass Étterem

A BOOM&BRASS bár és étterem 2008 májusában nyitott Budapest legfrekventáltabb helyén, a Vörösmarty téren. Magyar és nemzetközi étlapjával megnyitása óta vonzza a turistákat..


Café Vian

A Café Vian a híres Liszt Ferenc téren nyitott, ahol a város legnagyobb teraszai találhatóak, a Világörökség részeként számon tartott Andrássy út szomszédságában…


Columbus Hajóétterem

A pesti Duna-part legszebb, egyedülálló panorámájú részén áll a Columbus Hajó. Termei rugalmasan kihasználhatóak különböző létszámú és témájú..


Duna Garden

Nem kell ahhoz elhagyni a fővárost, hogy a szmogban edzett városlakó fellélegezhessen. A központtól mindössze 5 km-re fekvő meseszép vízi világ nagy része természetvédelmi terület. A..


Dürer Rendezvényház

A Városliget szomszédságában található rendezvényhelyszín 2011 decemberében kívül- belül megújult és páratlan lehetőségeket kínálva várja a kisebb..


Experidance Rendezvényház

Az Experidance Rendezvényház kítűnő választás professzionális, zártkörű események, sajtótájékoztatók, konferenciák, divatbemutatók, casting-ok, forgatások, színpadi darabok,..


Garibaldi Bisztró és Étterem

A belváros legújabb központja, mely kiemelkedő adottságainak köszönhetően egyaránt biztosítani tudja az éjszakai élet lendületes hangulatát, a meghitt pillanatokat egy romantikus vacsorához, vagy akár..


György Villa

A György Villa egy őspark közepén, romantikus, izgalmas környezetben várja vendégeit. A Villa igen elegáns és ideális helyszín mind külső, mind belső rendezvények lebonyolításához, melyek helyet..


Halászbástya Étterem

A Halászbástya Étterem nem egyszerűen egy étterem, hanem egy hangulat, egy érzés kifejezése, amit leírni sokkal bonyolultabb, mint kipróbálni és részesévé válni a csodának…
A..


Hilton Budapest Hotel

Kényelem és luxus a világörökséghez tartozó Budai Várnegyed szívében.
A Hilton Budapest tökéletes helyszínt és környezetet biztosít üzleti események vagy..


Larus Étterem és Rendezvényközpont

A Larus Rendezvényközpont a legkülönfélébb rendezvényeknek biztosít kitűnő helyszínt.
ESKÜVŐHELYSZÍN BUDÁN, KILÁTÁSSAL A GESZTENYÉSKERTRE
Nyugodt, zöldövezeti, modern, jól..


Lázár Lovaspark

Aki végigtekint a domonyi völgyön a csupa szépet lát. Olyant, amely jó a szemnek, nyugtatja a lelket. A nagyszerű adottságokkal rendelkező parkban a gyermekek kedvükre játszhatnak a kalandparkban és ismerkedhetnek a falusi udvar..


Lurdy Ház

A 8 konferencia és rendezvényterem több, mint 2500 négyzetméteren várja előadását, rendezvényét, konferenciáját, vagy kiállítását technikailag jól felszerelt,..


Manna Lounge

A Manna különleges és emlékezetes helyszíne lehet céges partyknak, esküvőknek, sajtótájékoztatóknak vagy akár divatbemutatóknak is. Az étterem adottságai (elhelyezkedése,..


Mátyás Pince

A Mátyás Pince Étterem termei rugalmasan kihasználhatók, különféle események lebonyolításához, mint például: esküvők, céges rendezvények, családi vacsorák,..


Moha Ház

Az Innováció jegyében nyílt MOHA házban található Konferencia termeink kiváló helyszíne lehet az Ön rendezvényének, előadásának, termékbemutatójának, netán..


Nádas Pihenőpark

A Nádas Pihenőpark nagyszerű helyszínt biztosít céges és magán rendezvények számára mind zárt, mind szabadtéri környezetben. Különterme légkondicionált, természetes..


Oxygen Event Rendezvényközpont

Az Oxygen Rendezvényközpont az Oxygen Wellness Kft. rendezvénytermeként működik az épület megépülése, 2003 augusztusa óta. Számos program került itt megrendezésre, a szakmai..


Öbölház Rendezvényközpont

A puszta betonépületből legmagasabb színvonalú, akár 800 fő befogadására alkalmas rendezvényközponttá alakított ÖbölHázzal Budapesten kevés helyszín tudja fölvenni a versenyt. A pazar..


Planet Star Étterem

A Váci utca és a Szabad sajtó utca sarkán, az Erzsébet-híd pesti hídfőjénél várja vendégeit az átalakítás után frissen megnyitott Planet Star étterem. Városközponti..


Prímás Pince Étterem

Mind belső kialakításában, mind kínálatában teljesen megújult a korábbi Prímás Pince Étterem. A regionális alapanyagokból készülő ételek mellé kitűnő borokat ajánlunk,..


Puchner Kastélyszálló

A Dunántúl egyik legszebb kastélya, a Puchner Kastélyszálló. Az esküvői szertartás lebonyolítására több helyszín is kínálkozik, akár a kerthelyiségben az ősfák alatt..


Robinson Étterem

A Robinson Étterem mediterrán környezettel, családias hangulattal ,Európában egyedülálló látványosság a főváros szívében, a Városligeti tó szigetére..


Roham Budapest Rendezvényhajó

A ROHAM egy eredetileg 1895-ben épült gőzüzemű csavaros vontatóhajó, melyet egyedi megjelenésű, igényesen felújított, elegáns kivitelű, bensőséges légkört sugárzó, minőségi..


Sipító Pihenőpark

A Pihenőpark Budapesttől 43 km-re található elszigetelt, parkosított környezetben. Az aktív kikapcsolódást 2 db műfüves teniszpálya, szauna, lovaglási lehetőség, lovaskocsikázás,..


Spoon Cafe & Lounge

Létezik egy hely a belváros szívében, valahol a Duna vizén, ahol a kifogástalan szerviz, a varázslatos gasztronómia és a legszebb panoráma együtt megtalálható. Élő zongorajáték, arany..


Vasmacska Terasz

Budapest újonnan nyílt, különleges helyszíne a Vasmacska Terasz étterem. A hely egyedi jellegét a közvetlen kapcsolat jelenti a Duna-parttal. A terület Dél-Buda jacht- és nemzetközi hajókikötője illetve..


Vinopolis Budapest

A hagyományos éttermi szerepkörön túllépő Vinopolis Naphegy egyszerre borbár, borkereskedés, exkluzív rendezvényhelyszín és borértő képzési központ. Az étterem folyamatosan bővülő..


Petneházy Club Hotel

A Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark Budapest központjától alig 10 km-re, a Budai hegyek által körülölelt tájvédelmi körzetben található, így maga a nyugalom szigete. Két..


Terminal 1 Airport Event Center

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 1. Terminálja új, Terminal 1 Airport Event Center néven folytatja működését, mint rendezvény helyszín. A terminálépület megtartja eredeti, repülőtéri..


Borkápolna

A vinotéka boltíves pincehelyisége valaha kápolnaként működött 1957–1991 között, melynek elődje a Rákosi Mátyás által drámaian lerombolt Regnum Mariánum templom volt a Felvonulási..


Buddha-Bar Hotel Budapest

A 2012 nyarán megnyílt Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace a világhírű Buddha-Bar Hotels Kollekció második szállodájaként várja vendégeit.

A Buddha-Bar koncepciót követve a..


Boscolo Hotel New York Palace

A New York Palota az „olasz életművészet nagyköveteiként” számon tartott Boscolo szállodák szellemében született újjá. Világszínvonalú design, nemes anyagok – a Boscolo család azt..


Holiday Beach Budapest Wellness & Conference Hotel

A négycsillagos Holiday Beach Budapest Wellness & Conference Hotel a főváros egyik legszebb zöldövezetében, az észak-budai Római-parton található, közvetlenül a Duna partján. Az épület teljes..


Csónakház Mulató

Aki járt már a Római-parton, az tudja, hogy ez a környezet semmi máshoz nem hasonlítható. Kevés olyan hely van, ahol ennyi vidám család, szerelmespár, kerékpáros, evezős, és..


Lotz-terem

Az Andrássy út belső szakaszán található, 1911. március 1-én megnyílt Párisi Nagy Áruház Magyarország első, kifejezetten áruházi funkció ellátásra létrehozott..


Esszencia Vendéglő

 

Éttermünk tökéletesen alkalmas céges rendezvények, esküvők, születésnapok és egyéb rendezvények megtartására, csapatunk pedig megszervezésükre, lebonyolításukra.