Szolgáltatásaink

A Luxury Event szolgáltatásai a minőségben jelentik a luxust és nem az árakban.

Catering

Professzionális vendéglátással tisztelné meg Partnereit, Munkatársait, Barátait?

Fontos számunkra, hogy catering szolgáltatásunk megfeleljen az aktuális trendeknek és a legmagasabb szintű gasztronómiai igényeknek, legyen az protokolláris, céges vagy privát esemény. 

rendezvény dekor

Rendezvény design és dekoráció

Minden esemény különlegesebbé tehető egy jól megválasztott dekorációval.

A Luxury Event dekoros csapata segít Önnek megtervezni és berendezni a rendezvényéhez illő virág és térdekorációs elemeket, melyek egyedi stílust, különleges hangulatot adnak az eseménynek.

Fény-és hangtechnika

Minden eseményt hangulatosabbá tehetünk professzionális hang, fény, led és audiovizuális technikával. Több éves tapasztalattal rendelkező szerződött partnereinkkel teljesítjük megrendelőink kívánságát és az audiovizuális élményt az önök rendezvényéhez alakítjuk. 

fény és hangtechnika
produkciók

Produkciók, előadóművészek

Nyűgözze le vendégeit egy különleges zenés, táncos vagy előadóművészi produkcióval!

Minden esemény egyik maradandó emléke lehet egy olyan extra előadóművészi produkció, mely nemcsak felpezsdítheti az egész eseményt, hanem különleges hangulatot teremt rendezvényéhez. Mi segítünk megtalálni ezt a maradandó emléket. Széleskörű kapcsolatrendszerünk által elhozzuk Önnek kedvenc hazai előadó művészeit, zenész-táncos produkcióit, hogy aztán az élmény örök maradhasson. 

Videó-és fotó szolgáltatás

Fotós és videós csapatunk szinte észrevétlenül dokumentálja rendezvényének sorsdöntő, meghatározó vagy akár legkülönlegesebb pillanatait. Mi nem hagyjuk, hogy a pillanatok a múlttá váljanak!