Barabás Villa

Barabás Villa

A Barabás Villa részét képezi egy borospince jellegű Vincellér-terem, ahol borkóstolókat, kellemes hangulatú vacsorákat lehet megrendezni. A helyiség télen-nyáron kellemes klímájú, és tartozik hozzá egy elegánsan berendezett Szalon is.

A Barabás Villa persze családi rendezvények, keresztelők, születésnapi ebédek, vacsorák, vagy akár gyerekzsúrok megrendezésére is alkalmas. Legyen szó akár egy elegáns házassági évfordulóról vagy akár egy kötetlen összejövetelről, a helyszín bármilyen rendezvény lebonyolítására megfelelő.

A helyszín talán legegyedibb és legvarázslatosabb része a mintegy 1000 m2-nyi, gondosan ápolt Mediterrán Park. A Parkban megvalósítható rendezvények jellegének csak a képzelet és az időjárás szab határt.

 

A Városmajor utcai kerítés megmentett kovácsoltvas kapuján belépve, az előkertben szökőkút fogadja az érkezőt. Az épületegyüttes felújítása 2004-ben Europa Nostra Díjat – az európai építészet egyik legrangosabb kitüntetését nyerte.

Esküvők

A Barabás Villa a XII. kerület hivatalos házasságkötő terme, ezért lehetőség van a polgári szertartás helyben történő megtartására. A Villában lehetőség van a Polgári szertartás után az esküvői vacsora megrendezésére.

A terítés ideje alatt a kertben fogadhatja a gratulációkat a pár. Rossz idő esetén Villa területén belül három terem közül választhatnak, a létszámtól függően.

A rendezvényterem 120 fő ültetett fogadására alkalmas, a termet kerek asztalokkal rendezzük be. Az üveg előtér részbe kerülnek a bár- és büféasztalok valamint az oszlopokhoz elhelyezett könyöklő asztalok segítik a vacsora utáni kötetlen beszélgetéseket.

A rendezvényterem előtti teraszrészre kerti garnitúrákat kérhetnek a párok és könyöklőket, hogy a dohányzóknak is kedvezzenek. A jobb oldali zárható kis szobát átöltözésre, a nászajándékok elzárására használhatják, a másik két szobába beszélgető sarkokat, gyerekszobát tudnak kialakítani.

 

Rendezvények

A Barabás Villa ideális helyszínként szolgál sajtótájékoztatók, konferenciák, tréningek, vacsorák megrendezésére. A különböző méretű és elrendezésű termek számos megoldási lehetőséget tesznek lehetővé, így még inkább az ügyfél igényeinek megfelelő és egyedi rendezvényeket tudunk megvalósítani. Minden helyiség felszerelt a szükséges technikai háttérrel és internet csatlakozási lehetősséggel.

2018-05-30T08:11:41+00:00