Émile

Émile

Rendezvények

Legyen szó reggeliről, üzleti tárgyalásról, ebédről, teadélutánról, családi vacsoráról, gyerekzsúrról, vagy sütemény elvitelről, Émile a budai megoldás. A villaépületben egyszerre van jelen az étterem, a cukrászat cukrászdával és kávéházzal, valamint egy gyerekeknek kialakított játékbirodalom Émile étkezőjében. Tavasztól kora őszig élvezhetik vendégeink a kert csodás hangulatát, ahol a kényelmes cabana-k és családias környezet garantáltan kikapcsolódást nyújt egy romantikus vacsorához, baráti vagy üzleti megbeszéléshez és családi eseményekhez egyaránt.

Zártkörű ültetett vacsorára vagy ebédre maximum 40 főt tudunk fogadni.
Kerti rendezvényekre és állófogadásokra Émile villája akár 80 főig is várja vendégeit, ültetetten pedig 40 főig.
A helyszín kiválóan alkalmas üzleti reggelire, ebédre, vacsorára, sajtótájékoztatókhoz, workshopokhoz, esküvőkhöz és családi eseményekhez egyaránt.

SZALON

A ház emeleti részén található a 32 férőhelyes Szalon, ahol a reggelit, ebédet, vacsorát, süteményeket, és a varázslatos „Émile teadélutánt” kínáljuk. 

KIS SZALON

Kis szalonunkat zártkörű ebédre, üzleti megbeszélésekre, vagy szűkebb családi eseményekre alakítottuk ki. 10 vendéget tudunk ebben a szalonban fogadni, azonban a nagy szalonnal közösen is használható, kibővítve azt 42 férőhelyesre.

ÉTKEZŐ

Émile földszinti Étkezője játszó részével és látványkonyhájával meghitt hangulatot varázsol családi eseménykehez.

Egy barátságos gyerekszobát alakítottunk ki játékokkal, gyerekkonyhával, könyvekkel, színezőkkel, hogy elegendő hely legyen a gyerekek számára a játékhoz, amikor éppen nem a szüleikkel esznek az étkezőben. Továbbá kiváló helyszínként funkcionál gyerekzsúrok és gyerekprogramok szervezéséhez egyaránt. ’Émile Étkezőjében’ a szülők is kényelmesen elfogyaszthatják az ebédet, vacsorát, sütit, kávét, miközben a gyerekek is jól szórakoznak.

SZEPARÉ

A legfelső szinten, a Szeparéban is fogadjuk vendégeinket, ahol a teraszra kilépve csodálatos panoráma tárul elénk. A terem kiváló kisebb létszámú (max. 18 fő) családi/céges vacsora, ebéd, training, kisebb bemutató helyszíneként.

2019-04-01T12:32:08+00:00