VABRIK BIRTOK

VABRIK BIRTOK

A VABRIK BIRTOK A MINDENNAPOKBAN BORÁSZATKÉNT KEL ÉS FEKSZIK, DE AMIKOR A SZERELMESEK ÓRÁJA ÜT, ÁTALAKUL EGY VARÁZSLATOS ESKÜVŐHELYSZÍNNÉ ÉS HAJNALIG TARTÓ MULATSÁGOK SZÍNTERÉVÉ.

NÉZZETEK BE A BIRTOKRA ÉS LELJÉTEK MEG ÁLMAITOK HELYSZÍNÉT A NAGY NAPRA!

Budapesttől alig 40 kilométerre az M7-es mentén, a Váli-völgyben található Kajászó község, melynek szívében található a Vabrik Birtok.

A legenda szerint Dreher Antal kártyán nyerte el előző tulajdonosától azt a kajászói birtokot, amely ma a Vabrik Pincészet otthona. A parkerdő közepén található épületet az 1700-as évek elején építették, mely eredetileg a váli-ürményi kastély intézőjének volt a szálláshelye.

A Birtok számos lehetőséget kínál a házasulandók számára, akik egy természetközeli, eldugott helyszínt keresnek a Nagy Napra.

Mire számíthatsz a Birtokon? Erdő, tisztás, szőlőtőkék, a fákon mókusok ugrándoznak és mindenhol madárcsicsergés hallatszik. Ez a nyugalom szigete, ahol csak ti vagytok a szeretteitekkel, elbújva a világ elől, ünnepelve szerelmeteket. A hangotok tölti be a kis erdőt, amint kimondjátok a boldogító IGEN-t! A hajnali tartó mulatságban a kedvenc számaitokat viszi a szél.

2021-02-27T11:47:04+00:00