Aquaworld Budapest

Egyedülálló látvány, csodálatos panoráma fogadja azokat a párokat, akik úgy döntenek, hogy a Ramada Resort – Aquaworld Budapest szálloda- és élményfürdő komplexumot választják esküvőjük helyszínéül.

A legnagyobb terem kapacitása 550 fő. Mobil falak segítségével akár 15 különböző méretű szekcióterem is kialakítható. A szálloda legfelső, nyolcadik emeletén exkluzív rendezvények megrendezésére alkalmas, dunai panorámás teraszokkal bővíthető, 200 fő befogadására alkalmas bankett-terem található.

Esküvő

Tágas belső terek, egyedülálló méretű panorámateraszok, exkluzív rendezvénytermek várják a házasulandókat és a násznépet. Az elegáns környezetben az ünnepi hangulatot a fehér, földig érő selyem abroszok, a vajszínű vagy fehér damaszt szalvéták, hozzáillő virágköltemények és székselymek fokozzák. Nyári délutánokon a hangulatos panorámateraszon van lehetőség a polgári szertartásra, valamit az azt követő pezsgős koccintásra. Széles választékú vacsorakínálatnak köszönhetően olyan menüt állíthatnak össze, ami egészen biztosan a legkritikusabb vendég ízlését is elnyeri.

A jegyespár felkészülését és felfrissülését nemcsak a szállodában található Oriental Spa-, Wellness- és Fitneszközpont, hanem az Aquaworld is garantálja. Akik extrém leány- vagy legénybúcsúra vágynak, azoknak megfelelő kihívásokkal szolgálnak: szörfözhet, búvárkodhat vagy akár ügyességét is kipróbálhatja a kültéri kalandparkban. Az apartmanház -1 szintjén található szórakoztatóközpontban további lehetőségek állnak rendelkezésre, mint söröző, kártyaszoba, moziszoba, szivarszoba.