Budapest Hajó

A Budapest konferenciahajó a MAHART PassNave Személyhajózási Kft. legnagyobb és technikailag legjobban felszerelt hajója.

Az 1988-ban Hollándiában épült, maximálisan 300 fő befogadására alkalmas hajó külseje a MAHART PassNave flottájának valamennyi tagjához hasonlóan a kék és fehér színvilághoz igazodik.

Alsó, egy légterű és zárt, légkondícionálható vendégtere a tágas és összefüggő belső térnek köszönhetően a különféle ültetési módok függvényében alkalmas, konferenciák, bemutatók, eladások és esküvők megrendezésére is. Az alsó szinten található professzionális melegkonyhában a cateringre vonatkozó igények minden elvárásnak megfelelően kielégíthetőek.

A hajó akadálymentesített, mozgássérült vendégeink egy lift segítségével juthatnak el a felső szintre.

A felső szint három részre tagolható. Egy szintén tágas és a különféle események befogadására alkalmas étteremrészre, egy téli kertre, melynek üvegfalai az időjárásnak, illetve a vendégek igényeinek megfelelően nyithatók és zárhatók, valamint a nyitott teraszrészre, mely igazán kellemessé teheti a hajó fedélzetén tartózkodást.

A felső éttermi vendégtér befogadóképessége 125 fő, a fedett, fűthető terasz részé 50 fő, a csak nyáron használatos nyitott teraszon pedig még 25 vendég ültethető le kényelmesen.

A hajó belső terének színvilágát a drapp, világosbarna, világosszürke színek határozzák meg, mind a székek, mind pedig a drapériák tekintetében. A visszafogottan elegáns kivitelezés a helyszínt nem csak magas rangú vendégek fogadására, vendéglátására vagy konferenciák megszervezésére, hanem esküvők lebonyolítására is alkalmas. Az alsó és felső szint exkluzívan kialakított bársarkai hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a Budapest hajó igazán felejthetetlen események egyedi helyszínévé váljon. Technikai felszereltségének köszönhetően rendelkezik minden olyan hang- és vizuális technikával, melyek szakmai konferenciák illetve bemutatók, megbeszélések elengedhetetlen eszközei. A hajó konferencia szintű hangosító rendszerrel és két kivetítővel rendelkezik. Két darab kézi mobil mikrofon, három darab vezetékes mikrofon, tizenkét csatornás keverő, öt darabos táras DVD-CD lejátszó, háromnyelvű szinkrontolmács berendezés kilencvennyolc fő részére infra vevővel, szükség szerinti szintenkénti hangosítás, szintenkénti átvetítési lehetőség zárt láncú TV hálózatban. Maximális utasbefogadó képessége eléri az 500 főt, míg a maximális éttermi befogadó képessége a 275 főt.

események egyedi helyszínévé váljon. Technikai felszereltségének köszönhetően rendelkezik minden olyan hang- és vizuális technikával, melyek szakmai konferenciák illetve bemutatók, megbeszélések elengedhetetlen eszközei. A hajó konferencia szintű hangosító rendszerrel és két kivetítővel rendelkezik. Két darab kézi mobil mikrofon, három darab vezetékes mikrofon, tizenkét csatornás keverő, öt darabos táras DVD-CD lejátszó, háromnyelvű szinkrontolmács berendezés kilencvennyolc fő részére infra vevővel, szükség szerinti szintenkénti hangosítás, szintenkénti átvetítési lehetőség zárt láncú TV hálózatban. Maximális utasbefogadó képessége eléri az 500 főt, míg a maximális• éttermi befogadó képessége a 275 főt.