Trap Factory

Rendhagyó rendezvényhelyszínt keres workshop, nemzetközi meeting vagy céges bemutató számára, de elszabadulna a belváros megszokott környezetétől?

Modern enteriőrrel rendelkező konferenciatermünk befogadóképessége széksoros elrendezés esetén 60 fő. Olyan színvonalas rendezvényhelyszínről van szó, mely minden megrendelői igényt kielégít: klimatizált, projektorral felszerelt, Wifi-vel ellátott, igény szerint változatos és ízletes cateringről is gondoskodunk.

A Trap Factory által nyújtott, változatos és felejthetetlen csapatépítő programok egyike a 9-féle, saját fejlesztésű ügyességi játékot magába foglaló játéktér.

A program résztvevői kisebb, általában 4-6 fős csapatokra bontva tesztelhetik ügyességi képességeiket.

Minden csapatot egy moderátor segít, aki a feladatokat pontos ismertetésén túl az legjobb időket is méri.

A feladat egyszerű, minden egyes játék célját a lehető leghamarabb teljesíteni. A csapatok legjobb eredményei krétatáblára kerülnek rögzítésre, így folyamatosan nyomon tudják követni, hányadán is állnak az adott pillanatban.

A visszafogottan kezdő csapatokból hamar előtör a versenyszellem, így a csapatépítést általában buzdító bekiabálások, odaadással szurkoló csapattársak és jó eredményeket övező őrjöngés jellemzi.

Mindenkinek ajánljuk, aki garantáltan szeretné elfelejteni a napi problémákat és csakis a csapat épülésére szeretne fókuszálni.