Szülinapi helyszínek gyerekeknek Budapesten és környékén

Szülinapi helyszínek gyerekeknek Budapesten és környékén

Mai cikkünkben a kisgyermekes szülőknek szeretnénk segíteni abban, hogy megtalálják a tökéletes helyszínt a szülinapok megszervezéséhez Budapesten és vonzáskörzetében. Természetesen a nagyobbaknak is vannak ötleteink, tehát érdemes elolvasni a továbbiakat is!

Szülőként ki ne szeretné azt, hogy a gyermeke születésnapja felejthetetlen legyen? Sok országban, sokféleképpen ünneplik a születésnapot. Természetesen az sem mindegy, hogy hányadik az éppen aktuális. Az egyik legismertebb ilyen rendezvény a Quinceañera, amit a latin amerikai országokban rendeznek meg a lányok 15. születésnapjára. Fergeteges és nagyszabású szülinapi party jár a felnövő kamasznak.

Itthon már az első szülinap is emlékezetes általában, de később, ahogy közösségbe kerül a gyermek, gyakrabban kerül sor a szülinapi bulikra. Ezek stílusának, helyszínének, a meghívottak számának csak a gyermek baráti köre meg természetesen a szülők pénztárcája szab határt. Éppen ezért 10 éves kor alatt gyakran kerül sor születésnapi bulira a játszóházban, ahol a gyerekek kifulladásig játszhatnak, ugrálhatnak. A nagyobbaknak jellemzőbb helyszínek a szabadulószobák, illetve a gokart pályák, kalandparkok.

Szülinapi helyszínek 10 éves kor alatti és feletti gyerekeknek

A Fusion Élmény és Rendezvényközpont egy sokszínű szülinapi helyszín lehetőség a gyermekek számára, mivel korosztályonként 2 különálló játszóházban élvezhetik a mókát, tapasztalt felügyelők segítségével. A 10 év alattiakat az óceán mélye várja, míg a nagyobbak a dzsungelben kalandozhatnak. Ezeken túl, nemtől és kortól függetlenül vehetik igénybe a trambulinokat, légvárakat, szivacslabdás ágyúkat, labirintusokat, míg az egészen picik a babasarkot fedezhetik fel. A szülinapot pedig az elkülönített szobákban ünnepelhetik meg, akár a kedvenc mesehőseiknek beöltözött animátorok közreműködésével. A nagyobbakat pedig még gokart is várja, hogy kipróbálhassák magukat 4 keréken is!

A gyerkőcök a Nádas Pihenőparkban kedvükre próbálgathatják ügyességüket a park kalandparkjában és az ahhoz tartozó kötélpályákon. Ha pedig elfáradnának, csobbanhatnak egyet a tóban, melyhez különböző csúszdák és légvár is tartozik.

A Roham Budapest Rendezvényhajón különleges szülinapi élménnyel gazdagodhat az ünnepelt és barátai, mivel egy dunai városnézés keretében tarthatják meg a születésnapi bulit. A Duna remek hátteret biztosít a szórakozáshoz, bár lehet praktikusabb egy elegánsabb partyhoz, mint egy szaladgálós, szeleburdi társasághoz.

Az idősebb korosztály nagy kedvence lehet a Trap Factory a számos szabadulószobájával, ami remekül összehozhatja a csapatot. Általában 4-6 fős csapatokkal indulnak a szobák megoldására, nagyobb társaság esetén akár versenyezhetnek is. Ez a légkör általában remek csapatépítés is egyben, melynek során a hangulat magával ragadja az ünneplőket, így könnyen elfelejthetik, hogy milyen apropóból kerültek oda.

Amennyiben exkluzív környezetre és luxus szülinapi zsúrra vágyna a nagyobbacska gyermek, akkor a Symbol Budapest lehet az ő helyszíne. A légkör különlegessége, hogy érezni lehet az időt, éppen ezért egy szülinaphoz tökéletes, éppen az idő múlása miatt. A helyszín roppant elegáns, igazi álom lehet egy nagyszabású gyerekzsúrhoz.

Ha pedig otthon tartaná a szülinapi bulit, abban is tudunk segíteni. Igény esetén biztosíthatunk felfújható óriási játékot, vendégművészeket pl. bohócot, bűvészt. Ezen túl a catering feladatát is szívesen levesszük a válláról, legyen szó grillezésről, fagyis- vagy akár vattacukros kocsi biztosításáról. Ha szeretné, hogy gyermeke következő szülinapját mi szervezzük, vegye fel velünk a kapcsolatot és mindenben segítünk.

2019-02-22T14:10:58+00:00