Nincs is fontosabb egy szülő számára, mint a gyermeke születésnapja. Igen ám, de mi a tökéletes helyszín ahhoz, hogy emlékezetes születésnapot szervezzünk a csemeténknek? Röviden összefoglaljuk a legnépszerűbb helyszíneket.

A szülinapok megünneplésében a családok nagy részében hagyománya van. Kinek nagyobb, kinek kisebb családi körben, de általában megünneplésre kerülnek. Ugyanígy van ez a gyermekek esetében is. Előbb a családdal ünnepelnek, majd a közösség hatására kifejlődik az igény a pajtásokkal való ünneplésre is. Erre több helyszínen is sor kerülhet, kezdve az otthontól a játszóházon át a kalandparkokig.

Általában ez kortól és nemtől függ, na meg persze az összejövetel anyagi vonzatától. A latin amerikai országokban például a 15. születésnap megünneplése az, amire mindent úgy szerveznek ahogy a fiatal kéri, hiszen ezután lassan nagykorúvá válik. Természetesen ebben az esetben a határ a csillagos ég. Itthoni vizeken maradva, a 10 év alattiaknál népszerű helyszínek a különböző játszóházak, esetlegesen kalandparkok. 10 éve felett már a komolyabb születésnapi party helyszínek dominálnak, mint amilyenek a kalandparkok, szabadulószobák, esetleg gokart pályák.

Közkedvelt helyszín a Fusion Élmény és Rendezvényközpont, ami kellően összetett, akár több korosztály összejövetelének a lebonyolítására is alkalmas. A 10 év alattiakat az óceános játszóház várja, a felettieket pedig olyan, aminek a dzsungel a fő tematikája. Ezeken túl, nemtől és kortól függetlenül vehetik igénybe a trambulinokat, légvárakat, szivacslabdás ágyúkat, labirintusokat, míg az egészen picik a babasarkot fedezhetik fel. A szülinapoknak a tortához köthető részét pedig különteremben, akár mesehősnek öltözött animátorok segítségével élvezhetik.

Egy másik, igen népszerű hely mindkét korosztály esetében a Nádas Pihenőpark. Itt kötélpályák állnak a meghívottak rendelkezésére, ahol kedvükre ügyeskedhetnek. Ha pedig elég volt az izzasztó erőpróbából, akkor várja őket a tó hűvöse a hozzá tartozó csúszdákkal.

Ha az ünnepelt és baráti köre kedveli a vizes programokat, akkor a Roham Rendezvényhajó városnézéssel egybekötött szülinapi bulija tökéletes választás lehet, bár ezt a variációt inkább 12 éven felüli társaságok számára ajánljuk.

Trap Factory már kifejezetten az idősebb korosztály számára kínál érdekes helyszínt, ahol számos szabadulószoba teljesítése közül választhatnak.

Végül pedig az exkluzív partyk helyszíne a Symbol Budapest. Itt a luxus érzete és a környezet igazán nagyszabású bulihoz lett tervezve. A helyszín légköre különleges, mivel olyan, mintha megállt volna az idő, így stílszerű hely egy születésnaphoz.

Ha pedig otthon tartaná a szülinapi bulit, ahhoz is tudunk egy remek segítséget, méghozzá a Luxury Event közreműködésével. Igény esetén biztosítanak felfújható óriási játékot, vendégművészeket, például bohócot, bűvészt. Ezen túl a catering megszervezését is átvállalják, legyen szó grillezésről, fagyis- vagy akár vattacukros kocsi biztosításáról is.