Ha már unjuk az átlagos, szállodai helyszíneket, mindenképp érdemes mazsolázgatni az alábbi helyszínek között. Ezek különleges és minden igényt kielégítő variációk a kisebb létszámú workshopok és termékbemutatók lebonyolításához. Lássuk, hogy milyen helyszínt érdemes választani!

Pest megyében számos rendezvényhelyszín szolgálhat otthonául egy kisebb létszámú termékbemutatónak, workshopnak. Attól függően, hogy milyen típusú helyszínben gondolkodunk, találhatunk különböző megfelelő opciókat. Amennyiben inkább a családias, hangulatos helyeket szeretjük, ami ettől függetlenül modern és elegáns, akkor a Zuglóban található Kert Bisztró lehet a jó választás. Régi neve Borház volt, aminek stílusából megmaradtak a finom borok az ismertebb hazai pincészetekből. Elegáns és modern belső tere optimális helyszín lehet a legigényesebb workshopok számára is.

Amennyiben inkább egy letisztult, magas színvonalú és modern helyszínt keresünk, akkor a Várkert Bazár környezetében található Bazaar Eclectica lesz a tökéletes választás. Ezt a klasszikus környezetben álló üvegpavilont modern, elegáns borbárrá és egyben rendezvényhelyszínné varázsolták, amihez gyönyörű látvány párosul. Rendelkezik egy panorámaterasszal, amiről a kilátás egyszerűen mesés. Egész évben egyedülálló rendezvényhelyszínt biztosít, akár 150-200 fő résztvevő számára is. Tökéletesen exkluzív helyszín egy termékbemutatóhoz.

Ha nem ragaszkodunk az elegáns helyszínhez, hanem inkább egy kötetlenebb és családiasabb variációt képzelünk el, akkor nem foghatunk mellé a Brody Studioval. Pest szívében találjuk ezt a családias, romkocsma hangulatú klubot, ami a szó szoros értelmében egy másik világ, ami kiragad minket a szürke hétköznapokból. Rendkívül kedvelt rendezvényhelyszín, gyakran ad otthont humoresteknek, irodalmi eseteknek, filmkluboknak.

Európában egyedülálló látványosság a főváros szívében, a Városligeti tó szigetére épült étterem, mely a Hősök tere, a Szépművészeti Múzeum, az Állatkert, a Vidámpark, a Fővárosi Nagycirkusz és a Műcsarnok szomszédságában található. Ez pedig nem más, mint a Robinson Étterem. Amennyiben télen terveznénk vele, akkor 70, nyáron, további 130 főnyi területtel bővíthető. Különleges, finom ételekkel várják vendégeiket.

Ha Budafokon járunk, érdemes egy pillantást vetnünk egy eldugott kastélyra, ami vadregényes kertjével és ódon villa hangulatával egészen a 19. századba repít vissza minket. A Sacelláry Kastély története éppoly régi és mozgalmas, mint amilyen a kastély maga. Elegáns belső tere tökéletes hátteret biztosít ahhoz, hogy sikeresen bonyolítsunk le egy termékbemutatót vagy workshopot.