Érettségi után az osztály általában szétszéled. Ki-ki megy a maga útján, van, aki a felsőoktatásba, mások pedig a munka világába. De évente egyszer jólesik összejönni és újra látni a régi arcokat. Megtudni, hogy kivel mi történt, kit mi ért az elmúlt időszakban. Igen ám, de nem mindegy, hogy hol és milyen körülmények között kerül sor az osztálytalálkozóra.

Egy osztálytalálkozó hangulata nagyban függ attól, hogy hányadik, milyenek a résztvevők és természetesen attól, hogy hol kerül megrendezésre. Éppen ezért lehet formális vagy informális egyaránt. Fontos, hogy a programok illeszkedjenek a találkozó hangulatába, irányvonalába.

Számos tényező meghatározza az osztálytalálkozó helyszínét, milyenségét. Ilyen fontos momentum az időpont, hiszen a legjobb, ha mindenki, de legalább a többség tiszteletét tudja tenni a találkozón. A másik sarkalatos pont az anyagiak kérdése, mivel ez nagyban megkönnyíti a helyszínválasztást. Ha a minimalista variáció mellett döntötök, mert mondjuk minden évben megtartjátok, akkor könnyen elképzelhető, hogy a volt iskolátokban tartjátok.

A cateringet is szervezhetitek magatoknak, méghozzá úgy, hogy mindenki hoz valamit, hidegtál, üdítő, sütemény, alkohol. Ez azért praktikus, mert mindenki annyit tud rászánni, amennyit gondol. A programok közt helyet kaphat egy kis kötetlen beszámoló az elmúlt időszakról vagy néhány vicces kép, videó előkerítése a múltból, amikre mindenki szívesen emlékszik. Ugyanígy jó gondolat lehet néhány kedvenc tanerő meghívása, akikkel beszélgethettek, vicces sztorikat idézhettek fel. Nagyon fontos, hogy ha egyetértetek, lehetőleg csak magatok legyetek, kerüljétek a kínos szitukat, amik abból fakadhatnak, hogy jelen van számos embernek a partnere, házastársa.

Milyen osztálytalálkozó helyszínek vannak Budapesten?

Ha például egy belvárosi, de nívós környéken keresünk helyszínt, remek választás lehet a BB’z, ami egy sokszínű és sokrétűen működő bár, étterem, szórakozó, de relaxáló hely is egyben. Tehát mindennemű szórakozási forma megtalálható itt, magyarán az üzleti tárgyalástól kezdve, a bulis pincehelységen át a nagyobb különteremig minden van, így tarthatunk itt legény-, és leánybúcsút, szülinapot vagy osztálytalálkozót. Igazi kötetlen légkör a múlt kellemes pillanatainak felidézéséhez.

A Rózsadombon található Café 57 is a tökéletes helyszínek közé sorolható, hiszen két emeleten is eltervezhetjük a számunkra megfelelő osztálytalálkozót. A felső szint egy télikert hatását kelti, ami nyáron is hangulatos, a fedettségnek hála nem egy forró terasz. Ételek tekintetében igazán egyedi, valamint számos bor- és pálinkakülönlegességgel büszkélkedhet.

Nem maradhat ki a felsorolásból az egyik legexkluzívabb osztálytalálkozó helyszín, az időtlen Symbol Budapest. Számos vendéglátóegységükkel és termüknek köszönhetően nincs olyan, aki ne találná meg a tökéletes, rendezvényéhez illő részletet. Éppen azért is ajánljuk osztálytalálkozók helyszínének, mivel a 220 éves borospince beugrója megalapozza a régies hangulatot, de a sportrajongóknak meg igazi csemege a Puskás Pancho Sport Pub-bal.

Ezeken túl számos helyszín vár felfedezésre oldalunkon, amik csak arra várnak, hogy megszervezzétek az ideális osztálytalálkozót magatok számára. Ha pedig nehézségekbe ütköznétek, keressetek minket bizalommal, szívesen levesszük ezt a terhet a vállatokról, hogy nektek csak a szórakozásra kelljen koncentrálnotok!