A szülinapi buli nem csak gyerekkorban divat, nem csak akkor szeretik, ha megtartják, de az emberek nagy része kifelé húzódozik, ha meglepetésbulira kerül a sor. Titkon mégis sokan vágynak arra, hogy meglepjék őket a barátok, de ezt mégsem mutatják ki, hiszen az olyan, mintha ünnepeltetni szeretnék magukat. Összegyűjtöttünk néhány helyszínt országon belül, amik felejthetetlen szülinapi buli helyszínek lehetnek felnőtteknek.

Fővárosi szülinapi helyszínek

Egy lehetséges helyszín a szülinap megrendezésére, a méltán népszerű Trap Factory. Ez a hely egy szabadulószobákból álló komplexum, ahol 9 különböző játéktér áll az ünneplők rendelkezésére. Itt 4-6 fős csapatokban szórakozhattok, versenyezve, hogy melyik csapat oldja meg előbb a feladványt és tesztelhetitek az ügyességeteket. Minden játéktérben egy moderátor adja a szükséges infókat és méri a legjobb időket. Remek szórakozás, ahol mindenkiből kitör a nyerni akarás, így téve igazán élvezetessé és feledhetetlenné a szülinapot. A konferenciatermük minden igényt kielégít, itt szükség esetén az étkezés és az ünneplés további része is megoldott.

Amennyiben az ünnepelt él-hal a vasutakért, vagy akár a munkájához kötődik, akkor nektek találták ki a Vasúttörténeti parkot. Itt igazán extravagáns környezetben ünnepelhettek, hiszen nem mindig állhat az ember ilyen közel ezekhez az óriási mozdonyokhoz, vasúti kocsikhoz. További előnye, hogy a hely adottságaiból kifolyólag lehetőség van bármely rendezvény idő- és zajkorlátozás nélküli lebonyolítására.

Óbudai Rendezvénypark néven ismerhetjük a Hajógyári-szigeten kiépített, parkosított 8 hektáros területet, ami számos fedett és nyitott helyszínnel rendelkezik, amik egyben, de külön is igénybe vehetők. Ennek hála a kis és a nagy létszámú szülinapi party is kivitelezhető, a résztvevők maximális elégedettségével. A területen faházak is elhelyezésre kerültek, amik rendkívül sokszínűen használhatóak, függően a vendégek igényeitől, láthatnak el ruhatári, öltözői és technikai helység feladatokat egyaránt.

A vizes programokat kedvelőknek ajánljuk az Aquarénát, ami fővárostól nem messze, Mogyoródon kapott helyet, közel a Hungaroringhez. 26 csúszdájával európai színvonalat képvisel, itt mindenki megtalálja a számítását, akár a csúszdákat részesíti előnyben, akár ugrálni szeret, vagy csak lustán sodródna a folyóval. Emellett röplabda- és teniszpálya áll a sport szerelmeseinek a rendelkezésére. Amennyiben arra lenne igény, akkor lehetőség van a csúszdapark kizárólagos, vagy éjszakai használatára egyaránt. Erről természetesen előre kell egyeztetni a park vezetőségével. Tökéletes helyszín egy kalandvágyó, extrémebb szülinapra.

Végül pedig, egy kicsit távolabb kalandozunk Budapesttől, méghozzá Győrben akadhatunk rá az Old Lake Golf Clubra. Ez egy négy csillagos szállodát rejt magában, aminek köszönhetően akár egy több napos rendezvény is elképzelhető. A szálloda rendelkezik bowling bárral, fürdővel és nem utolsó sorban golf clubbal. Emellett egy kalandparknak hála is rejt magában izgalmakat, ahol 10 méteres magasságban is tesztelhetjük ügyességünket, és küzdhetünk a gravitációval.

Ha a fenti helyszínek közt nem találtad meg, amit keresel, ne csüggedj, nézd át további helyszíneinket, vagy keress minket bizalommal!